Eldöntöttem, hogy meglátogatom plátói szerelmemet. Egy ideje kerüli az embereket... Mit vigyek, hogyan készüljek a találkozásra? (beszélgetős fórum)
nekem tudna valaki tanácsot adni?
hiába írok annak a fiúnak, nem ír vissza.
pedig a kineziológusom valamit látott......hogy nem szabadott volna elengednem. szerintetek elmondjam ezt neki?
Én nem vinnék neki tárgyi ajándékot! Inkább egy meghitt vacsira (saját főztöm) hívtam volna meg!
De ha mindenképp tárgyi jellegűre gondoltál, a bor nem rossz ötlet!
nem lenne rossz ....
igen.
most elgondolkodtam.
nekem is kicsit össze kellene szednem magam és találkoznom kellene azzal a fiúval----aki.....
szegény
Jól szeretgesd és csipdesd meg őt!
szerintem vigyél neki sütit. vagy valami extrás kaját. végül is a bor vagy pezsgő is jó, de ne vidd túlzásba komolyabb ajándékkal. átérzem a problémát, ennyire nem durva a helyzet, de az én kiszemeltem is az az elvonulós típus. kifejthetnéd bővebben is, hol találkoztatok? mióta tart? mit tudsz arról, hogy ő mit érez?
egyébként ha ilyen, akkor készülj fel rá, hogy brátságtalan lesz, és ne törj le. akkor szerintem hagyni kell. de ha meg látod hogy örül, akkor meg mindent bele!
További ajánlott fórumok:
- Nem fogjátok elhinni, miért hagyott el a szerelmem
- Felkavaró találkozás egy házas férfival
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Elfelejtett találkozás....
- A szerelmem robbanóanyag-gyártó!!! Segíthetek?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?