Első találkozáskor letegeznél egy ismert embert? (beszélgetős fórum)
Igen! Így kell! :))
Ha az ember megfelelően viselkedik, a környezete is alkalmazkodik.
Mindig is tudtam, hogy határozottan konzervatív vagyok...
De NEM!!!!!!!!!!!
Hogy jönnék én hozzá????
Megadom és el is várom a tiszteletet és az alap illemtan tudását és használatát!
Én nem szoktam ismert emberekkel találkozni szerintem.
Bár ez nálam nem biztos, mert én senkit nem ismerek fel (rossz az arcmemóriám), így simán lehet, hogy sokszor találkoztam már ismert emberrel, csak nem tudtam róla;)
Ha színházba vagy bárhol tudom, hogy ott lehet ismert ember, akkor meg nem szoktam velük beszélgetni. Sőt! nem tudok elképzelni olyan helyzetet sem, hogy odamenjek hozzá, akár csak gratulálni is a szereplése miatt.
Ez nem az én világom. Egyszerű emberekkel is 3 lépés távolságot tartok, az ismertek alá meg nem teszek lovat, hogy nagyobbat képzeljen magáról;) Nem kérek autógrammot és semmi beszéd témám nincs velük, így nem szoktam őket sem tegezni, sem magázni.
Olyanra volt már példa, hogy beszélgettem ismert emberrel, csak fogalmam se volt róla, hogy ismert:DDDD
Metál és rock vonalon én is tegezek mindenkit. Ott, ahogy az előttem hozzászóló is írta, hülyén hangzana egy ,,jó napot!"
El szoktam járni a környékbeli színházak nyílt napjaira, vagy egyszer-egyszer összefutok valamelyik színésszel a városban, ahol dolgozom. Én sem vadászom rájuk, nem állok egyik színház művészbejárójánál sem. :))
További ajánlott fórumok:
- Felkavaró találkozás egy házas férfival
- Elfelejtett találkozás....
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Első találkozáshoz illik-e a virág?
- 3-4 havonta egyszeri találkozás...külföldi munka miatt.
- Ha ismertek olyan embert aki szereti a bélyegeket, szegénysorsú, esetleg mozgáskorlátozott beteg kérem írjatok nekem privibe!