Ha egy srác a következőt mondaná Neked: "ha össze akartunk volna jönni, már összejöttünk volna" - mire gondolnál? (tudásbázis)
Egyiken sem közeledtetek eléggé!
Lehet, hogy Ő azt várja hogy Te nyiss, de az is lehet, hogy Ő nem akar semmit.Beszéljétek meg!
Az a helyzet, hogy a férfiakat nehéz sokszor megérteni.
Pl. lehet, hogy csak azért mondta ezt az egészet, mert kiváncsi volt, hogy Te hogyan gondolod ezt az egészet!
Nem minden férfi mondja elsőre, hogy Drága Kiscsillag, annyira, de annyira akarlak.
Bár az is jó lenne, ha tudnánk, hogy mit léptél te erre
;)
Nem is kell magad kiadni elsőre, de az sem jó, ha közönyös vagy, mert azzal pont az ellenkezőjét érheted el...
Szerintem is az a legegyszerűbb, ha rákérdezel.
..csak mondjuk előtte nem kellett volna ecsetelnie, hogy így meg úgy tudna szeretni!!!!!
(hiába ilyen egy elhamarkodott mondatokat mondó férfi! Bruhaha. már ezt is tudom)
Egy tuti: én, hogy nem voltam kihívó, az már 1x fix!
Igazából mindegy is.
Azért köszi lányok!:))))))))))))
Lehet úgy érezte, hogy te akartál tőle, és azért beszélt többesben, hogy egyértelművé tegye az ő álláspontját, de téged ne bántson meg.
Lehet, amit te közönyös viselkedésnek éreztél, ő kihívónak. :)
akkor is, ha ő így érez ok., de mit beszél már többes számban?
"akartuk volna!"-akkor legyen tökös gyerek és beszéljen E/1 személyben!
:S Na, az meglehet...
Miért, te szeretnél tőle többet?
Miért voltál közönyös vele?
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!