Narancsos rolád recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
2182 kcal
149,8
149 gramm
NARANCSOS ROLÁD
/16 szelet/
Az ismert módon piskóta tésztát készítünk, és a következő krémmel töltjük:
1/2 l 1,5%-os tej, 1 csomag citrom ízű pudingpor, folyékony édesítőszer (Huxolin),
2 db narancs, 25 dkg Delma light margarin.
A Narancsos rolád elkészítési módja:
A tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk, belekeverjük a folyékony édesítőszert és a narancsok reszelt héját. Ha kihűlt, habosra keverjük a margarinnal. A tésztára kenjük a krémet, a krémre a darabokra vágott narancsokat, és jó szorosan feltekerjük. Tetejét megkenjük a maradék krémmel és zsírpapírból mintákat nyomunk rá.
Összes tápanyagtartalom: 8982 kJ/ 2182kcal, 57,2 g feh., 149,8 g zsír, 149 g szénh.
1 szelet tápanyagtartalma: 561 kJ/136 kcal, 3,5 g feh., 9,3 g zsír, 9,3 g szénh.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: dobos, 2010. febr. 10. 19:30
A narancsos rolád elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.