Karamelles süti recept
60 perc
A Karamelles süti hozzávalói:
Krémje:6-7 kanál cukor,ezt megolvasztjuk egy formában amiben meg is tudjuk fogni sütni.Az égetett cukorral be kell kenni a forma oldalát is.Ezután 6 tojást kikavarunk 10-12 kanál cukorral,felöntjük 1 liter tejjel és ráöntjük az égetett cukorra.Betesszük a sütőbe és addig sütjük mig meg nem dagad ,mint egy puding,kb.30 perc
6-8 tojásbol piskótát készitünk és ráöntjük a krémre,ezutan visszatesszük sülni .
A Karamelles süti elkészítési módja:
Ha a piskóta megsült kivesszük és a formaban hagyjuk kihülni.Ha kihült kiforditjuk egy tálcára és hütőbe tesszük.Tálalás előtt tejszinhabbal diszitjük.
Ha nem sürüsödött be a krém 30 perc alatt ,hagyd még addig mig teljesen meg nem dagad.Isteni finom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: lmoncsi, 2007. máj. 4. 17:10
A karamelles süti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.