Napi 1 óra futás segít a fogyásban? (tudásbázis)
Mi az, hogy! Persze, hogy segít. S azt is nagyon jót csinálod, hogy este nem eszel.
Fogadd meg, amit a többiek is tanácsoltak: fő a fokozatosság.
Szia!
Ne haragudj,de elolvastam az eddigi hozzászólásaidat és nekem az jött le,hogy iszonyatosan görcsösen akarod a fogyást,és csodára vársz (porok,almaecet stb.),csodák nincsenek,csak kitartás és akarat. Ez nem rossz indulat volt,aki fogyózott tisztességesen,az tudja miről beszélek.Próbálj meg nem görcsölni,következetesen enni,mozogni. Inkább kocogj naponta 20 percet,mint heti egyszer egy órát (nem bírnád),tehát lényeg a következetesség,rendszeresség,mondom én,aki párszor elbuktam a fogyókúráim során,de mégiscsak leadtam 20 kilót egy év és 2-3 hónap alatt,meg még sokan mások még többet!
Szóval,csak lazán,hízni sem egy hét alatt híztál,ráadásul a lassú fogyás a tartós! Sok sikert kívánok!
Nem fogsz tudni többet futni. Csak kocogj inkább, és annyi ideig ameddig jól esik. Én régebben futottam és kezdetben csak 1,5km-t bírtam (attól is majd meg haltam). Ne időt mérj, inkább távot növelj.
De csak óvatosan senki sem 5km-kkel kezdi (kezdő futókra gondolok).
kenyeret már egyáltalán nem eszek,este fél öt után már nem eszek semmit,max egy almát vagy egy narancsot...édességből inkább müzli,de nem napi rendszerességgel...
kb 7kilótól szeretnék megszabadulni!
szóval akkor a futás segit?!
igen de nem fogsz tudni egy órát futni szerintem ha csak nem vagy már most sportos de akkor meg nem kérdeznél ilyet:D
szóval kisebb célt válassz és hagyobb lesz az öröm ha azt teljesited esetleg tulteljesited néha minthaa elégedetlenkedsz minden nap hogy ma se birtad.
szóval ha kezdő vagy akkor keress rá a neten vannak nagyon jó futóprogramok kezdőknek
egyperc futás kétperc séta ilyennel indut és a végén már 5 kmt tud lefutni egybe aki megcsinálja:D
További ajánlott fórumok:
- Almaecet + futás segít a fogyásban?
- Pszichológus segített a fogyásban
- A Rubint Réka tornák segítenek a fogyásban vagy csak izmosítanak?
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Segít a gyógyvíz a fogyásban?
- Savanyú káposzta segít a fogyásban? Valami fogyis recept?