Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mustáros meggyleves recept

Mustáros meggyleves recept

Kalória 124,7
Zsírtartalom 4 gramm

A Mustáros meggyleves hozzávalói:
50 dkg meggy
2 dl kefir
10 dkg dijoni mustár
1 evőkanál almaecet
1 teáskanál édesítőszer
1 kávéskanál só


A Mustáros meggyleves elkészítési módja:
A meggyet feltesszük fél liter vízben főni, az almaecettel, az édesítőszerrel és sóval ízesítjük. Pár percig hagyjuk forrni. 1 dl levessel keverjük el a mustárt és a kefírt, majd adjuk a többihez, forraljuk össze, majd melegen tálaljuk.

Az Atkins-diétában is fogyasztható, Norbi Update-kód:1


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mustáros meggyleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook