Profi piskóta recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Profi piskóta hozzávalói:
• 2 dkg vaj
• 10 evőkanál víz
• 1 teáskanál szalakáli
• 8 evőkanál folyékony édesítőszer
• 14 evőkanál zabkorpa


A Profi piskóta elkészítési módja:
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat. Amint megfelelő állagúnak érzed a tésztát, tedd egy kivajazott tepsibe. 180 fokon körülbelül 20 perc alatt elkészül. A darabolással mindenképpen várd meg, amíg kihűl, különben nagyon könnyen törik.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A profi piskóta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook