Banános-mogyorós muffin recept


1 ½ csésze liszt
1 ½ teáskanál szódabikarbóna
¼ teáskanál só
1/8 teáskanál szerecsendió
1 ¼ csésze passzírozott banán
½ csésze cukor
¼ csésze barnacukor
1/3 csésze olaj
¼ csésze tej
1 nagy tojás
1 csésze aprított, pirított mogyoró
A Banános-mogyorós muffin elkészítési módja:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra, a formákat papírral kibéleljük. Egy tálban összekeverjük a lisztet, szódabikarbónát, szerecsendiót és a sót. Másik tálban összekeverjük a banánt, a cukrokat, olajat, tejet és a tojást. Összevegyítjük a két tál tartalmát, majd belekeverjük a mogyorót. Muffinformákba kanalazzuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: vma, 2006. dec. 3. 16:24
A banános-mogyorós muffin elkészítési módja és hozzávalói.