Munkanélküli regisztrációhoz mi szükséges? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretném magam regisztrálni munkanélkülikén, bár remélhetőleg nagyon hamar meg fog oldódni ez a fajta problémám. Viszont mivel a TB csak 45 napig van fizetve, így ebből úgy látom ki fogok csúszni, és nulla bevételből viszont nem tudom ezt finanszírozni.
Azért kérdezek itt, mert utánaolvasást feladtam, miután semmi konkrétumot nem találtam, de ha valaki tud nekem linket küldeni, meg fogom köszönni, de az egyértelmű szavakat is nagyon szeretem. :)
Az lenne az egyik kérdésem, hogy milyen okmányok, illetve egyéb papírok szükségesek a regisztrációhoz? Gondolok itt a legutóbbi munkahelyemen kapott papírra, hogy mikor szűnt meg az állásom, vagy mit tudom én.. :D
A másik kérdésem az, hogy egyébként milyen járulék vagy segély vagy stb van amire akár ha úgy van, jogosult is lehetek? Majd ott rákérdezek hogy jogosult vagyok-e valamire, de azt se tudom mik vannak.
Köszönöm a segítséget nektek! Szép napot! :)
További ajánlott fórumok:
- Mi történik, ha regisztrált munkanélküliként két munkanappal később megyek az előírt jelentkezésre?
- Januárban lesz 1 éve regisztrált munkanélküli a fiam.Akkor kaphat már ellátást, ill.. foglalkoztathatják közhasznúként?
- Ha valaki regisztráltatja magát munkanélküliként, de nem jár neki semmilyen címen pént, az egészégügyileg biztositot lesz azért?
- Lehet visszamenőleg regisztrálni a munkanélkülibe?
- A munkáltató kap e valamilyen adókedvezményt olyan ember után, aki fél éve regisztrált munkanélküli?
- Lejárt a gyesem.Most nem kapok munkanélkülit sem, csak 3 hónap regisztráció után. Akkor most nincs TB -m?