Munkahelyen való szexelés (beszélgetés)
"a férfinak biztos jó" hm hát ez sokat elárul. Nevezetesen,hogy ledegradálja magát a férfi ha ilyet mond. Annyira béna,hogy csak neki jó?
(igy van wécében gáz)
Nem értem. Az a nő, akit a wc-ben dugnak, milyen igénytelen már, de az a pasi, aki a wc-ben dug, az nem igénytelen?
Higiénés szempontból mindkettő az, de te kérdezed, miért jó ez a nőnek? Hát ugyanazért, mint a pasinak, vagyis a szex öröméért. Ha pedig a környezetre, ahol csinálják, nem igényesek, az a kettejük dolga, kettejük sara. De ebben összeillenek.
:DDD
Ez is jó!
Nem keltettél felháborodást, csak a szokott sémákban gondolkodsz: a szex a pasinak jó, a nő meg odaadja magát a pasi örömére.
Fel se merül benend, hogy a szex a nőnek is jó, csk a szex miatt.
Féreértés ne essék, nem nézem le a nőket! Sőt..De kimondottan erről a hölgytipusról beszélünk aki a munkahelyen a wc ben csábítgat.
Azért ne kelljen megdicsérnem már.De szerencsére többségük a hölgyeknek ennél többre vágyik.
Az hogy azt mondtam a férfiak többsége ezt kihasználja hogy van ilyen nő is , hát ezzel magunkat is szar helyzetbe hozom, de vannak itt is kivételek...
Az hogy, jó vagy nem, egy gyors numera a wc ben azt pedig arra irtam hogy a férfinak biztos jó, természetesen nem vagyok önző dög de ezt erre az esetre irtam le.Hát bocsánat ha felháborodást keltettem :(
:D
Én így ismerem:
Nem tudsz nyalni? Szopni fogsz!
A nőnek,miért jó?
Biztos hallottál már az orgazmusról.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Közös megegyezéssel válok meg a munkahelytől akkor jár a munkanélküli?
- A munkahelyi pletykák mennyire valóságosak általában? Lehet, hogy félrekacsingat a párom?