A munkahelyi pletykák mennyire valóságosak általában? Lehet, hogy félrekacsingat a párom? (beszélgetés)
Tudod, hogy nem tart semeddig egy-két fejet elcsavarni, ha be van az ember "zárva"? :D
Én tudom. Friss hús vagyok a munkahelyemen. Szerinted? :P
Aztán meg lehet, hogy az egész pletykát a csaj kavarja, hogy a pasi észre vegye.
De alapjáraton veled értek egyet, ezért biztattam, hogy lépjen a kislány.:)
Ha nem néz a szemedbe, az már jelez valamit. Valószínű, hogy nem mond teljesen igazat.
Lehet, hogy nem történt egyenlőre köztük semmi, de, hogy vonzódnak egymáshot, az majdnem biztos.
eddig nem volt a hűséggel gondunk
a párom folyamatosan tagad, a lány is, de a lányról már kiderült, hogy tényleg tetszik neki a párom, bár ő azóta azt mondja, hogy csak tetszett. így multidőben...
"nekem kicsit már gyanús"
Hajrá, szegény kislány alá, add még a lovat, ne kíméld.
az ilyen "nekem kicsit már gyanús" emberektől én olyan távol tartom magam, ahogy csak tudom. Mert ezeknek ahogy öregszenek minden gyanús:D
Hát,általában van ott valami,ha mások is észreveszik. Az meg rohadtul nem kifogás,hogy a vékonyabb lányok a gyengéi.
Várj egy picit türelemmel,mert ha tényleg van valami akkor előbb-utóbb borul a bili.
Ha meg nincs,akkor minden csoda 3 napig tart és lenyugszanak a kedélyek.
Nem szivesen lennék most éves... Annyira m egváltozott év alatt az erkölcs, az értékrend:( Legyen több önbizalmad, és bízz a párodban!! Azt nem írtad, mióta vagytok együtt, és hogy egyébként jól működik-e a kapcsolatotok? Volt-e már hasonló dolog, ami miatt joggal lehetnek kétségeid párod hűségét illetően?!
Manapság, sajnos, nem divat hűnek lenni, de ez ugyanúgy vonatkozik a nőkre is...
(Mondjuk, hogy nem néz a szemedbe, hááát..., nekem kicsit már gyanús:()
Ha egy ember lelkileg idáig eljut mint te, akkor a legjobbat teszi, ha inkább zárja magát és a kapcsolatát. Mert ilyen érzésekkel nem lesz egészséges kapcsolat már, és örökké kutakodni fogsz, ha nem itt fog melózni azért, ha más hol akkor meg azért. De nyugalmad nem lesz.
Aki értelmes, az tudja: házi nyuszira nem lövünk.És be is tartja. Az oktondi kezd melóhelyen kapcsolatot.
Akit vinni lehet azt vigyék, de gyorsan. 20 éves vagy, előtted az élet, nem szabad hagynod, hogy kialakuljon a féltékenység benned.
50%sanszod van arra, hogy a barátod becsap és 50% az, hogy a másik nő. aki képbe akar kerülni van a háttérpletykák mögött-tudatosan.
Én nem szekálom őt ezzel, mert nem akarok hisztérika lenni, sem más karjába lökni. Viszont nagyon rosszul esik, hogy azt hallom, hogy őket egész munkaidő alatt egymással szekálják és tényleg sokszor dolgoznak is egymás mellett
A párom azzal nyugtat, hogy ő a vékonyabb nőket szereti, ez a lány meg elég husi
Az mondjuk nem tudom mennyire lehet gyanús, ha előhozom a témát, nem néz a szemembe, annyit mond, hogy nem vagyok normális és elmegy onnan ahol vagyunk
Az egyik volt barátomnak rendszeres féltékenységi rohamai voltak emberekért, akikkel szerinte megcsalom/megcsalhatom. Becsü' szóra nem csaltam meg. Amikor már fél évig a találkozásain felét azzal töltöttük, hogy arról vitáztunk, kivel és mikor csalom meg, betelt nálam a pohár. Szépen leléptem egy hétvégén és megcsaltam. Még csak nem is próbáltam valami hihető fedősztorit kitalálni, átlátott a szitán, de a 'mgcsaltál?' kérdésre nem volt a válaszom. Nagyon meg volt szeppenve.
Szóval persze igaz az a mondás is, hoyg nem zörög a haraszt, de önmagadba és benne jobban kell bízz. Ami nem azt jelenti, hogy nem kell nyitva tartanod a szemed.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)