Movie maker - segítségre van szükségem! (beszélgetés)
7. makkmarcsi (válaszként erre: 4. - Xido)
2011. dec. 3. 17:36
Magyarul is leírnád ezt a gif-es dolgot? És hogy hol találok ilyen programot? Nem ragaszkodom a Movie maker-hez, csak szeretnék segíteni a kiskölyöknek, mert odaáig van, hogy filmet készíthessen.
6. makkmarcsi (válaszként erre: 3. - AnitaZoé)
2011. dec. 3. 17:32
Nem találok ilyet, hogy videoeffektusok..:-(
5. makkmarcsi (válaszként erre: 2. - F263e5104b)
2011. dec. 3. 17:32
Köszi, a letöltés jó lett. Egyszerűen nem ad olyan opciót, amivel rövidíteni lehet az időt.
4. xido
2011. dec. 3. 15:25
ha képekkel játszik és ilyen pillanatfelvétel módon,akkor sokkal egyszerűbbnek találom,ha valami képszerkesztő programmal gif animációt csinál belőlük..esetleg azt utána átalakítjátok majd amivé lehet..flash vagy bármi más...
3. AnitaZoé
2011. dec. 3. 15:24
A movie maker amúgy alapjáraton rajta van a Windows-on...
Attól függ milyen operációs rendszered van. XP-n ezt úgy lehet megcsinálni, hogy bal oldalt a videoeffektusoknál van ilyen, hogy gyorsítás kétszeres sebességre. Ezt kell a képek közé húzni, és így gyorsabb lesz. Remélem tudtam segíteni:)
2. f263e5104b
2011. dec. 3. 15:19
nem lehet hogy közben megy valami más program is (letöltés,vagyvalami frissítés) mert akkor csinálja ezt!ha nem megy akkor ujjra le kell töltani a progit Szia!
1. makkmarcsi
2011. dec. 3. 15:16
Sziasztok! Letöltöttem a Movie maker-t, mert a kisfiam szeretne LEGO-filmet készíteni. Csinált is próbaképpen néhány képet, amit filmmé alakított a program, ez eddig klassz. DE: nem tudjuk beállítani, hogy a képek közötti időtartam 1 mp-nél kisebb legyen, így darabos a mozgása a figurának, és így nem jó. Tudtok erre megoldást? Ahhoz, hogy ezt megoldjuk talán más program kell, esetleg fizetős? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.!
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Számítógép segítségre lenne szükségem!Xp operációs rendszerem van.