Most tanul majd járni a kislányom. Mezítláb vagy cipőben? (beszélgetés)
Van olyan zokni, amelyiknek gumi a talpa. Odabentre nagyon jó, mert teljesen rugalmas és nem fázik benne a baba lába.
Cipőt meg majdnem mindegy, hogy milyet veszel. Persze legyen bőr és kényelmes, de ha lúdtalpa akar lenni, akkor azt a cipő nem tudja befolyásolni.
a legújabb kutatások szerint nem jó a babáknak a haránt emelős cipő, a siesta pedig tudtommal pont ilyen. én alaposan körbejártam anno a témát és a siestát azonnal kizártam, ugyanis az arra hajlamosaknál éppenhogy lúdtalpat okozhat.
őszintén szólva én kifejezetten rosszul vagyok, amikor azt látom, amikor egy 1 éves gyereken full merev talpú és nehéz cipő van, amiben nem is csoda hogy nem tanulnak meg túl hamar normálisan járni.
én is úgy tudom hogy otthon és kertben füvön mezítláb, az utcára meg cipő ügye, de az sem mindegy milyen...most jön a tavasz így neked egyszerű lesz olyat venni aminek puha a talpa ergo a cipőt összetudod hajtani :D és ez azért jó mert az én fiamra nem ilyet vettem és túl kemény talpazat miatt a kisebbik ív felé hajtja a lábát vagyis befelé jár.
Aztán persze ez sem mindegyik babára érvényes gondolom,mert régen nem voltak puhatalpasok.....de már vannak tanuló cipők, na kifejezetten ezért.
kemény talpút én semmiképp sem adnék rá. most járni tanuló babára csakis valami puha-rugalmas talpúban gondolkozz, abban sokkal hamarabb és szebben megtanul járni a kislányod.
Én elsőnek (meg másodiknak) Pedipedet vettem a kislányomnak, ma sem tennék másképp, tökéletesen bevált.
sztem a lakásban teljesen felesleges a cipő, hacsak nem túl hideg a padló.
Sima talajon kell cipő-lakásban.
Egyenetlen talajon pedig mezítláb.
További ajánlott fórumok:
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Nem bírom beadni a 22 hónapos, hörghurutos kislányomnak a gyógyszereket! Aki járt már hasonló cipőben, segítsen!
- 6 hónapos kislányom szó szerint visít egész nap és nem akar aludni. Valaki hasonló cipőben?
- Kislányom tanul járni. Milyen cipőt tudtok ajánlani, ami "fogja a bokáját"?
- 21 évesen, anyukaként csak érettségim van. Szeretnék tanulni, de akkor bölcsibe kell adnom a kislányom. Ti beadnátok, vagy várnátok?
- Az otthoni tornát ill. táncaerobikot cipőben vagy mezítláb végezzem?