Montenegrói tepsis krumpli recept

4 adag
4 db burgonya (nagyobb)
2 evőkanál kukoricadara
1 teáskanál szezámmag
1 kk fűszerpaprika (őrölt)
2 gerezd fokhagyma
rozmaring ízlés szerint (friss)
2 ek olívaolaj
ételízesítő ízlés szerint
A Montenegrói tepsis krumpli elkészítési módja:
Meghámozzuk a krumplit és egyforma darabokra szeljük. Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beledobunk 2-3 gerezd fokhagymát és néhány szál friss rozmaringot. 230 fokon sütjük, amíg nem kap aranybarna színt (kb. 45 perc). Zöldsalátával és tejföllel tálaljuk.
sütési hőfok: 230°C
sütési mód: alul-felül sütés
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. aug. 13. 14:36
A montenegrói tepsis krumpli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.