Tejfölös, sajtos reszelt krumpli recept


egy hőálló üvegtál,
jó sok krumpli,
só, bors,
egy kevés csirke alaplé,
450 gramm tejföl,
½ csésze olvasztott vaj,
½ csésze apróra vágott hagyma,
reszelt sajt.
A Tejfölös, sajtos reszelt krumpli elkészítési módja:
A megreszelt krumplit tegyük a tálba, a csirke levest keverjük el a tejföllel, a vajjal és a hagymával, majd a masszát kenjük a krumpli tetejére. Nyomkodjuk meg, hogy jól keveredjen el a krumpli között. Szórjuk meg a reszelt sajttal, majd tegyük a sütőbe. Addig hagyjuk, míg jól megpirul a sajt is, vagyis kb. 45 percig.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2015. aug. 9. 11:49
A tejfölös, sajtos reszelt krumpli elkészítési módja és hozzávalói.