Mondja már el nekem valaki hogy miért lesz nekem (vagy a kapcsolatnak) könnyebb ha megcsalom a másik felet? (beszélgetés)
Véleményem szerint, nem lehetett az olyan könnyű menet, hogy ilyen egyességet tudott kötni, egy házaspár. Az ismeretek nélkül ítélkezni valóban kár!
Nekem inkább, az jutott róla eszembe, valami még mindig összeköti őket, és így adnak még egy lehetőséget a kapcsolatuknak.
Talán amikor összeházasodtak,még nem akartak másokkal..
nem lehet az iylet előre tudni..aki azt állítja ,hogy igen,az téved.
az idő vasfoga sokmindent megrág.
(attól függ,mit nevezünk erkölcsnek..nem hiszem,hogy hazudni erkölcsösebb,és titokban csalni a másikat..)
Az szép...
Minek házasodtatok össze, ha mind a ketten másokkal akartok kefélni?
Ez a nyitott házasság egy erkölcsi fertő, már ne haragudj.
Nem lesz könnyebb.
Mindenesetre jel, hogy ott az alapkapcsolat szorul tisztázásra, netán "orvosra". Kérdés, hogy kell-e egyáltalán az a kapcsolat tovább..
Én a különutaimon keresztül tanultam meg, még a házasságom elején, hogy nem, nekem nem kellenek a külön utak, mert a férjemet szeretem.. Könnyen ismerkedek, de rájöttem, hogy nem is a férfiakba, hanem a szerelem érzésébe vagyok igazából szerelmes. Innentől kezdve megtanultam megállni, hogy ne menjek bele más kapcsolatokba. És már évek óta sikerül, és mivel így is állok hozzá, már a lehetőségek is elkerülnek, mert így akarom..
A szerelmet meg megkapom a férjemtől is, csak oda meg energiát kell beleölni. De hát ezt is meg kell tanulni, és akkor az ember nagyon sokat kap vissza, és még a "biztonságérzet" is megvan, és pozitív szinezetet kap, nem torkollik egyfajta unalomba..
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem, aki hosszú távon csalja a társát okkal-ok nélkül, ott azért bizony van valami hiba..
Pláne, ha ezt konkrétan megindokolja. Én sohase azért csináltam ilyet, mert valami konkrét okom volt rá, hanem, mert megtetszett valaki..
van,akinek könynebb csalni,mert nem problémamegoldó típus- azt meg nem vállalja be,hogy ha valami rossz,akkor szakítson..
a hiúságának bizonyítékokra van szüksége
-..ötlete sincs,hogy hohygan javíthatna,azt meg tudja,hogy a megcsalás erős ösztönöket ébreszt a másikban,ezért csinálja.És mert ezt látta filmekben,hogy így lehet visszaszerezni 1 pasi figyelmét,ha látja,hogy másnak is kell a nő.
Ecccerűbb gondolkodású embereknél lehet ez így.
Nahh bazz ezt a hüle billentyűzetet..
Szóval garantáltan be dilizett és te is ha megfogadod:-))
Először is ha egy férfi nem kapja meg az ágyban azt ami neki kell,az félremegy.Na jó nem mind,esetleg 1000-ből 1 aki nem.
Tényleg igaza van Földlakónak,hogy szóban mindenki marha hűséges meg erkölcsös,aztán hadd ne mondjam én miket tapasztaltam...vendéglátásban dolgoztam,és nem sok férfire tudtam rámutatni,hogy nem csalta meg a párját,vagy a feleségét,pedig ismertem eleget.Nekem abban az 5 évben el is vették minden illúziómat.Persze nem azt mondom,hogy megcsalt a párom,de sose merném a fejemet rárakni,hogy nem tette meg,és nem azért mert nem bízom meg benne,vagy kinézném belőle,hanem azért mert tudom milyenek a férfiak.
"Mi megbeszéltük párommal, hogy ha valami nagyon nincs rendben akkor inkább szétmegyünk minthogy megcsaljuk egymást."
Na ez meg az a mondat,amelyiket szerintem mindegyik elsüti aztán vagy bejön vagy nem!
Dobhatjátok a köveket,tudom sokaknak nem szokott ez a vélemény tetszeni,nekem sem,de attól még sajnos ez van...
Talán csak ezért:
""Rövid az élet
Hosszú a sír,
Szeressen mindenki,
Amennyit bír.""
Mi az, hogy aki megcsalja a párját, no comment???
Már bocs, de hogy jön ahhoz bárki is, hogy a másik felett pálcát törjön? Mert mindenki olyan eszméletlenül hűséges és becsületes, mi????
Én nem csaltam meg a párom, de nem ítélem el azt, aki megteszi.
Van az ismeretségi körömben egy pár. SZERELEMMEL szeretik egymást. Mégis elbeszélnek egymás mellett, mindkettő azt érzi, a másik elhanyagolja. A férfi félrelépett. Iszonyat lelki teher van rajta, de mégis jobb lett a kapcsolata, mert megtanulta figyelni a nőt, akibe szerelmes.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess...
Bocs az offért.
További ajánlott fórumok:
- Miért mondja a férfi a nőnek, hogy "félti", amikor a szexen kívül nincs más kapcsolat köztük?
- Véget ért egy 5 éves kapcsolatom, de azt mondja, hogy egymásra találhatunk még
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Fontos az, hogy ki mondja ki egy kapcsolat végén, hogy vége?
- Ha azt mondja a srác nem akarok komoly kapcsolatot..., akkor...?
- Milyen az a nő akinek kapcsolata van, de azt mondja magáról, hogy szingli?