Ha azt mondja a srác nem akarok komoly kapcsolatot..., akkor...? (beszélgetés)
most épp ráér,és így veled van, de ...ne szokd meg.
alkalmatlan az életre.
Az csak egy dolog ,hogy pillanatnyilag nem akar komolyat,attól függetlenül neki is van szive és még szerelmes is tud lenni.:) Beszélgetni miért ne lehetne vele,csak ne nyomulj...és ne érezze azt,hogy egyet csettint és rohansz is.....!
Idővel minden kiderül.:)De senki nem tud az ő agyával gondolkodni,ő megmondta h nem akar komolyat,legalább ez értékelhető.:)
nem akar, és kész.
:)
ezt nem lehet megjosolni. es en nem is vagyok jos
ezt te dontsd el mi a jo neked. ha jo vele az agyban, ne bojtolj szerintem, de ne gondolkodj vele hosszutavon, amig a szexkapcsolat ellenere el nem kezd komolyabb erzelmeket diktalni feled. mert soha semmi sincs kizarva. de amit leisz, most csupan azert van veled, mert jol erzi magat veled. szo nincs szerintem komoly erzelmekrol.
szoba? erdemes. de ha komolyat keresel, ne vele bujj agyba ;)
de nem tudom jo tanacs e, de amikor en komoly kapcsolatot akartam, sose olyanra sikerult amilyenre vagytam. meg a hazassag level sem volt az igazi bizonyitek. a mostani kapcsolatomban vakon megbizom, pedig latszolag semmi jovoje sincs. valami megis osszetart minket, es ettol tokeletes talan minden :)
ne ugy menjel bele egy kapcsolatba hogy o vele holtomiglan holtodiglan. mert ha vege csak csalodast okozol magadnak, es nehezen lepsz tul rajta. konnyebb ha nem tervezel, csupan az erzesidre figyelsz.
csak szexet akart-és biztos nem volt rossz neki, ha beszélő viszony maradt.de ennyi és pont a végén.
többet ne gondolj bele.
azért hősszerelmesek mert valahogy meg kell hogy hódítson-még ha csak egy alkalmat akar is.
legalább normális volt-vannak ennél rosszabb esetek is!
bocsi tudok ellenpeldat is :P
voltam novel, akivel reggel az agyamban talakoztam utoljara :D o igen egyejszakas volt, es en nem igy terveztem
eloszor naiv kisfiu voltam a noknel. komoly voltam mint a vakbel gyulladas. komoly csalodasokon estem at, es csak gorcsoltem.
rajottem nem erdemes gorcsolni ilyen dolgokon. lazan kell venni a dolgokat. az a fontos erezzuk egymast, s minden megy magatol. ha osszeillunk egyutt maradunk. ha nem, majd jon mas. de ha ket ember ossze van lancolva , akik nem illenek ossze. csak pokolla teszik egymas eletet, es elveszik egymastol az eselyt hogy megtalaljak azt, akivel minden teren osszepasszolnak. akkor nincsenek kerdesek.eleg a bizalom :)
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Vak emberrel te kezdenél komoly kapcsolatot?
- Szerintetek ciki neten komoly kapcsolatot keresni?
- Véget ért egy 5 éves kapcsolatom, de azt mondja, hogy egymásra találhatunk még
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?