Mogyorós-kókuszos szelet recept

125 g liszt,60 g cukor,100 g vaj diós töltelék,155 g mogyoró durvára vágva,45 g kókuszreszelék,350 g barnacukor,30 g liszt,2 felvert tojás
A Mogyorós-kókuszos szelet elkészítési módja:
A lisztet, cukrot és a vajat robotgépben forgasd lágy tésztává. Simítsd a tésztát egy 20 cm-es, négyszögletes sütőformába, és süsd 10 percig. Tedd félre hűlni. A töltelékhez keverd össze a mogyorót, kókuszdiót, barnacukrot és a lisztet. Add hozzá a tojásokat, újból keverd el.A masszát egyenletesen oszd el a tésztán. Állítsd a sütőt 190 fokra, és süsd 20 perc alatt aranybarnára. A formában hagyd kihűlni, végül vágd kockára.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: moncsicsi83, 2007. nov. 12. 22:19
A mogyorós-kókuszos szelet elkészítési módja és hozzávalói.