Mivel kedveskedett karácsonyra a munkáltatód? (beszélgetés)
14000 Ft utalvány.
Lesz létszámleépítés is. 10 %. De az majd csak januárban. Karácsony előtt csak azt közölték, hány embernek kell mennie. Kedves gesztus volt...
Mi a nagy semmit kaptuk!
Nálunk van több szakszervezet is,én abban vagyok tag amelyiknek a legtöbb a tagdíja ( 1100Ft/hó), viszont kaptam tőlük 6900-ért utalványt!
A kolléganőim akik nem ebben a szksz-ben vannak, ők semmit !. Viszont az osztáylvezetők és igazgatók remek jutalmakat fognak kapni ! ( biztos megérdemlik:).....ennyit a karácsonyról
Egy e-mailben kapott kedves levéllel.
Viszont télapóra a gyerekeseknek volt egy szép ünnepély Mikulással, ajándékcsomaggal.
Valamelyik nap olvastam az egyik multiról: A jövő munkahelye, a múlt fizetésével :DD
Kitalálja valaki melyik volt ez?
a két mellékállásomban szintén egy-egy vacsora.
nem csoda, ha hízok...
karácsonyi parti
ahol ingyen volt a bor, sör, üdítő - meg persze kaja. muzsika. tombola.
Én suliba járok, de volt egy kis ünnepség ahol becsomagolt mézeskalácsokat dobáltak a tanárok. Tudom nem erre voltatok kíváncsiak :)
A páromék viszont jót kapnak és ezáltal én is. A főnöke elviszi a 4alkalmazottját és azok párjait jövő szombat-vasárnapra Patincére egy wellnes hotelbe. Már kíváncsian várom :)
Idén nincs okom panaszra, utolsó nap szombaton, vállalati buli, eszem iszom dínom dánom és nem egész egyhavi fizu. :-))))
Sajna vannak ilyen cégek, de van annál rosszabb is a férjemék SEMMIT nem kaptak!!! Még aztse hogy Boldog Újévet....
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?
- Te mivel kedveskednél párodnak Valentin nap alkalmából?
- Ti mivel díszítitek karácsonyra az ablakot, hogy a kinti szemlélő számára is látványos legyen?
- 10.-én leszek egy fél éve együtt a barátnőmmel, és valamivel szeretnék neki kedveskedni, várom a tanácsokat ...
- Mivel leped meg MAGADAT karácsonyra?
- Ti mivel szoktátok meglepni a párotokat, amikor kedveskedni akartok neki?