Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki? (beszélgetés)
Nézek rá nagy, tágra nyílt szemekkel, szám kissé elnyílva, pihegve veszem a levegőt, gyakorlatilag vetköztetem a szememmel. Ő ettől zavarba jön, megkérdezi mi van? Erre válaszolok valamit, amitől nagyon jól ézi magát. PL:
- Úristen! Hát hogy lehet valakinek ilyen izmos, gyönyörűséges, izgató háta/feneke.
- Mondtam már, hogy holnaptól lakat alatt foglak tartani? Megesz a fene valahányszor nők közé mész.
- Semmi nincs, ez a baj. Mert most eszembe jutott, mi lehetne.
- Számolok. Azt, hogy hány olyan eszméletlenül jó hapsi van a földön, mint te. Egynél tartok, és elakadtam.
Ma főztem neki bolognai spagettit munka után úgy estem be az ajtón olyan fáradt vagyok-voltam fel 7 re megfőztem erre o beletúrt kiszedte a húst és a tésztát otthagyta.Azt hittem az ideg szétvág pedig meg meg is kérdeztem tőle mit főzzek neki! Utána meg beköpi,hogy nem kell neki.Ennyit a kedveskedésről!!!!
Főzök neki valami nagyon finomat.
:) Aranyosan hízelgek, elmondom a jó tulajdonságait és közben hozzá bújok, átölelem :)
Attól függ, mit értünk romantika alatt.
Szerintem mindeggyik pasi vagyik neha egy kis romantikara, nembiztos hogy minden nap, de benne van biztos:D
Am szerintetek szeretik a pasik a romantikát?
Szexi fehérneműt veszek....éés........
Erről van szó. Meg kell osztani.
egyetértek. nálunk a férjem pórszívózik,és kiviszi a szemetet. és ami a legjobb:ő kezeli a pénzt :) ezért nagyon hálás vagyok neki :)
Szerintem nincs ilyen, hogy a nő dolga, vagy a férfi dolga. Ez egy rossz berögződés néhányunknál. Közös munkák vannak. Olyan is van persze hogy valamelyik nem szívesen csinál meg.
Ez igaz, ez tenyleg attol fugg milyen a parod hogy segit e, es hogy kapsz e tole szeretet.Gondolom hogy ha a no ezt megmondja a ferfinek hogy kicsit besegithetne, akkor sok ferfi jon azzal hogy az a no dolga, de vannak dolgok szerintem amibe siman segithetne kicsit, hogy konnyebb legyen a felesegenek.
Szerintem is lehet. Persze itt nem arról van szó, hogy minden este, de rendszeresen. Ez megint csak attól függ szerintem, hogy bírod-e, hogy mennyire segít a párod, tőle mennyi kedvességet, energiát kapsz. Egyáltalán lesz-e kedved hozzá. Ugyanis ha robotolsz és semmi dicséret, semmi szabadidő, semmi segítség, akkor nem lesz kedved sem.
Szerintem ezt sok no elfelejti, foleg mikor van mar esteleg 2gyerek is nem?Ebben meg nincs tapasztalatom, meg nincs gyerekem, de szerintem akkor is lehet birni nem?:)
Igen, de ez működhet és nem is megerőltető,sőt élvezni is fogod ha vica-verza megkapod. Persze ehhez kell egy jó társ.
Igen es mind a kettonek megkell lennie, nemeleg egesz heten csak kedves figyelmes, ha az azgyban nemteljesit...es forditva is.
Minden apró figyelmesség számít szerintem a harmóniához és a kedvességhez. Persze teljesen igaz a mondás, hogy a konyhában legyél mesterszakács, az ágyban kurva (vagy valahogy így van)
Jol van az ,siman belefer.Jot nevettem:)
Van nálam közönségesebb is, csak nem mert ideírni, mert félt, hogy kib@sszák:)
DBunny:)
Elso gondolatra en is ezt akartam beirni,de mondom nem leszek mar ilyen vulgaris,es lon:DDDDDD
Jo is az,szeretik:)
Sex közben két korty sor,meg egy francia krémes :D
én is épp azt akartam írni h az apró figyelmességek mindennaposak, a bókok,a szerelmes sms-ek,masszázs,finomságok,beszélgetés,összebújás,amiket írtam azok meg nem.
én pl most szőke lettem,pedig eddig fekete voltam.. bejött mindkettőnknek :))
és egyetértek én is Hajnika22-vel,a férfiak az ágyban szeretik a meglepiket,ha nem tudják,aznap "ki" vár rájuk :)
néha alá néha fölé rendelés van. Legalább is nálunk.....
NA és a kedveskedés még a hasánál is megvan. Mert ha hús után kap sütikét??!........
Kannibál Gombó Artúr ha lehet így mondani.
ez nem azt jelenti hogy mast nemkap. Minden nap kenyesztetem mikor hazajon, ugykapja a vacsit mint a etterembe:)Maszirozom...stb:)De azert az agyba atkell valtozni neha, nemlehet mindig aranyos kis baratno...
én tegnap pl megszereztem neki egy aikido-s könyvet amire régóta vágyott. ma ő hozott nekem sült gesztenyét..
További ajánlott fórumok: