Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét? (beszélgetés)
Sajnálom. De az a lényeg, hogy most boldog vagy! :)
Be kellett fejeznem a játékomat. A párom elmondta(igaz kicsit másképp) a levelezés lényegét, és azt mondta elhajtotta a csajt. :D Én viszont nem éreztem magam "elhajtva". Sőt. próbálkozni akartam még. De most igy nem tudom hogy már elmondta. Szerinted?
Igy van, a hullámvölgy(szakítás) óta viszont újra aktív. Annak ellenére hogy tisztáztunk mindent, és ismét jól megvagyunk.
De legalább nem tagadott le. Ez is valami. Apránként majd mindenre fény derül, ha addig nem lepleződöm le.
Mi a furcsa? Hogy ő még fenn van, vagy hogy sajnálja a visszautasítást? Mondjuk mindkettő bicskanyitogató számomra is..
Én is remélem nem derül ki rossz, mert nem bírnám magamban tartani biztos nekiesnék a kérdéseimmel és akkor lebuktam. Egy talit mindenképpen szorgalmazni fogok abból kiderülne mennyire komoly a dolog.
Volt egy időszak amikor én is beszélgettem másokkal, persze én is kikötöttem hogy nem csak dumcsi max. barátság mert kapcsolatban élek. Hasznos tapasztalatcsere volt. :)
Mostanában viszont ezzel is felhagytam, egyáltalán nem érdekel más. Nála meg most indult be :(
Eddig inaktiválva voltunk az oldalon de most valamiért csak én vagyok inaktiválva ő nem. Ezért nekem nem ír senki.
Dehogynem ír! :)
Persze csak óvatosan nehogy megismerjen, de idegen képpel szerintem nem gyanakszik...
A igaz, hogy felvállalt, de úgy néz ki mintha sajnálná hogy kapcsolatban van és hogy nemet kell mondania és ez már kevésbé tetszik. :(
Viszont a kettőnk kapcsolatáról sem érdeklődhetek nagyon részletesen mert az feltűnő lenne. Azért azt megkérdezem jól megvannak-e és ált. mit gondol :) Talán egy idegennek elmond olyan dolgokat is amit nekem nem merne.
Úgy vettem ki, írta is, hogy sajnálja amiért nemet kell mondania de MOST csak barátság lehet. Meg fogom kérdezni, mit jelent az a most? 1 hét, 1 hónap vagyis mikor akar szakítani, mert én tudok várni :)
Odáig nem mertem elmenni, de mondjuk érdekelne hogy ha pl szexkapcsit ajánlok neki arra mit mondana.
Nagyon hülye vagyok? :S
Ezek nálunk is kilőve sajnos. Karórát sem vehetek mert a mobilján nézi az időt.
Csúnya "merényletet"követtem el a párom ellen. Ehhez tudni kell, hogy mi egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg és mai napig fenn vagyunk mindketten. Felregisztráltam egy másik névvel és írtam neki egy levelet, hogy nagyon bejön és szeretnék vele megismerkedni. :) Nemsokára jött is a válasz. Először képet kért, akkor majdnem feladtam, de aztán szedtem egyet a netről és azt küldtem el. Fél óra múlva jött a válasz, hogy ő is szívesen megismerne, de (SAJNOS :S) van egy pici bökkenő: Ő kacsolatban él és nem akarja se megcsalni se lecserélni a párját ezért köztük csak barátság jöhetne szóba.
Az eredmény jó is meg rossz is. :S
Bevallotta a csajnak(nekem), hogy van kapcsolata és ezért csak barátság jöhetne szóba. Remélem értitek a dolgot, kíváncsi vagyok mit gondoltok erről. Tudom, hogy nem tisztességes dolog de tudni akartam hányadán állunk.
Teljesen így vagyok én is..Ő vesz nekem nagyobb ajándékokat, olyat szeretne ami hasznos is pl kaptam már tőle lávalámpát, telefont, laptop-kiegészítőket, hajsütővasat(mert meghallotta hogy elromlott a régi) Én meg mit veszek? Parfüm- ajándékcsomagot, sálat sapkát, övre akasztható mobiltartót, plüssállatokat(szereti, de akkor is)
Próbálok valami értelmeset kitalálni, ami nem tűnik "bóvlinak" vagy kacatnak de nehéz neki mit venni.
Jaj, ne is mondd... Nálunk is hasonló a helyzet... Párom dolgozik, én nem... Hiába tudom, minek örülne, ha nem tudom megvenni, mert nem telik rá...
Valentin napot nem tartunk. Ill. lehet, hogy elmegyünk sütizni meg moziba. De Valentin-nap nélkül is mennénk :)
Én már fél év után igent mondtam volna a páromnak, ha megkért volna :)
Mi 9. éve vagyunk együtt. Elvileg tavasszal lesz hivatalos lánykérés. Egy éve megkért, volt gyűrű meg minden, csak éppen a szülei nem tudták...
Most a nagy banzáj tavasszal lesz.
Nálunk nem szokás apróságokat ajándékozni sajna, nekem meg nagy dolgokra nem igen van pénzem.
De a legnagyobb gond, hogy semmi ötletet nem ad, hiába viszem el nézelődni, hátha megakad valamin a szeme. Nem, semmi! Azt mondja neki nem kell semmi.. Mit lehet venni annak akinek mindene megvan? :S
További ajánlott fórumok:
- Ti vesztek valamit a párotoknak karácsonyra?
- Hány puszit, csókot adtok a párotoknak naponta?
- Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni?
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?
- Ti mit adnátok a párotoknak Valentin napra?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?