10.-én leszek egy fél éve együtt a barátnőmmel, és valamivel szeretnék neki kedveskedni, várom a tanácsokat ... (tudásbázis kérdés)
Ha nem tudod, hogy a lány minek örülne, akkor az baj. Nem ismered, nem figyeltél rá eléggé.
Mert ha ismernéd, nem kérdeznél semmit. Egy igazi partner ellesi kedvese kívánságát...
Egy fél éves kapcsolatra miért kéne ékszert venni?
Ha megszeretnél emlékezni akkor elég egy virág, vagy plüss, esetleg egy romantikus vacsora.
köszike,
most arra gondoltam hogy hétvégén majd meglepem egy kis romantikával :P és kis aprósággal, majd elnézek 1-2 ajándékboltba, biztos lessz valami kis apróság ami tetszene neki is és nem is túl drága :D
Ha a párnára nyomtatás kb. 5000 Ft, akkor már ékszert is vehet ennyiért!
Szerintem felesleges ennyit kiadni.Egy bizsu ékszernek is örülni fog szerintem....
szia!
nem tudom merrefelé laksz,ha budapesten,akkor pl van a westendben is az alsó szinten,a dm(vagy rossmann)mellett egy fotós,nála pl elég szembetűnően ki van plakátolva,hogy ilyennel is foglalkozik.És nem is olyan drága(egy párna azt hiszem 4900ft párnával együtt).Ha vidéki vagy,akkor is sztem lassan már minden fotós foglalkozik ilyennel.De a nagyobbak biztosan.Azt hiszem a Photo .oll is(nem lehet kiirni,azér tirom igy:) ).De mondom,ha pesti vagy,a westend alsó szintján biztos h van ilyen.Remélem tudtam segíteni.
Ha szereti a virágot vegyél neki egy szál rózsát!
És köszönd meg hogy szeretheted!
Szia!
Van kedvenc közös fotótok magatokról? Azt rá lehetne másoltatni egy párnára, vagy bögrére, fali órára. Én is kaptam ilyen faliórát a férjemtől az évfordulónkra. A 4 hónapos kisfiammal vagyunk rajta. Örök emlék marad amíg csak élek/élünk.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Hogy kell egy pasinak kedveskedni?
- 17-én leszünk fél évesek a barátommal. Szeretnék neki valamivel kedveskedni. Várom az ötleteket.