Mit riasztja el a mezei poloskát? (tudásbázis)
Beltéren még mindig előkerülnek.
Fiam, ma darázs írtóval fújta nyakon őket. Felfordult az összes.
Esetleg fedeles kis vödör vagy üveg hipós vagy sós vízzel és abba borírani. Ha kidobod élve, 2-3 százszorosa lesz jövőre.
Próbáltam, itt fent nincs olyan víznyomás, lement egy tartálynyi és vidáman úszkáltak a lyukban.
Esetleg be lehetne csomagolni, de olyan förmedvény, még levegőt se veszek.
Leönthetnéd a vén is. Így jövőre ők már nem szaporodnának. Egyébként egyedenként 2x rak petét, esetenként több mint 100 db-ot.
Ablaknyitásnál tömegével esnek be, felkészúlten várnak. Akkus porszívó rövid nyellel, és azonnal kifelé öntöm.
Mezeiek bent bandáznak a vándorok meg a kertben.
Rohadt dög, tévén mászott.
A vándorpoloskák kiszorítják már a mezeiket.
Tegnap az ágyamban találtam egy mezeit :(
Ma Sparban a pénztár előtti kinder buenon mászott...
Most vadásztunk le hármat, a függönyön korzóztak. Egy elmenekült 🤮
Inkább ezek a poloskák mint azok "akik" a Szent Margit kórházban bukkantak fel pár hete... 😞
idén a paradicsomot is megtámadták
Nekünk van 2 hatalmas nyír az udvarban, és minden nyár végén még a picike poloskák onnan potyognak le.. Majd jön a család többi tagja, és mindenki hozzánk szeretne "beköltözni" 😂 🙈🙈 tavaly kevesebb volt, most nagyon sokan vannak. 🫣😵💫
Beindult a kertben a poloskaszezon...
Felénk kevesebb van idén.
Egyrészt minél jobban záró szúnyogháló, de ha mégis bejöttek, akkor hőlégfúvó vagy infralámpa. Igaz, hogy egy fokig jól tűrik a meleget, de ezek az utóbbiak már sok nekik. :)
Állitólag - 20,-30 fokot is kibírnak.Sajnos nálunk is beköltöztek az erkélyre.
Bocsánat de nagyon vigyorgok :))Elképzeltem:)
Múlt héten a gyerekem egyszer csak kirontott a szobájából,,lekapta a pólóját jól meg is tiporta.
Néztem ,,miafene:))
Volt rajta egy ilyen,,persze nem lett meg,,valahol most itt lapít bent.
Jaj, de undorító! Ma reggel láttam egyet a fürdőben, azonnal kimenekültem. A konyhán mosakodtam. Fújjjj...asztalra irtam férjemnek, hogy vadássza le, ha felkel. Ajtót rácsuktam, elment az étvágyam, mindjárt hányok. Nincs undorítóbb dög!
Felénk se hemzsegnek még.
A papucs,😅idén is.
Undik,,,de most nincs annyi.
Mérsékelt a létszám felénk.
További ajánlott fórumok: