Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Utálom ezt a sok poloskát! Mindenhol be tudnak mászni a házba. fórum

Utálom ezt a sok poloskát! Mindenhol be tudnak mászni a házba. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. srcrss
okt. 11. 13:31
Eggyel találkoztam. Először a macskák vették észre. Én a bűzre lettem figyelmes. Undi volt.
okt. 11. 13:26
Hozzám nem jutnak be. Az ablakok jól zárnak, mindenhol szúnyogháló, az ajtót sosem hagyom nyitva főleg az egérinvázió miatt.
13. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 12:32
Meg a katica hojj
12. niit (válaszként erre: 2. - Globus)
okt. 11. 12:29
Lelapulnak, undi és rengeteg:( itt fém szúnyogháló plusz macskaháló van a cicák miatt vhogy mégis bemásznak. Érdekes mindent is levadásznak, ami mozog, ennek meg leül elé és öklendezik, jelzi, mami gyere és dobd ki! Nem hajlandó megfogni. :D
11. Egyed Egon (válaszként erre: 9. - Egyed Egon)
okt. 10. 21:12
*mosogatószeres vízbe
okt. 10. 21:10
A fény és a meleg meg ugye irányjelző nekik, ahogy a példa is mutatja!
okt. 10. 21:09
Erre használatos mélyebb tálba vagy vödörbe érdemes beledobálgatni őket mosószeres vízbe ha nem akarsz sokat szórakozni velük! Hadd úszkáljanak!
8. Egyed Egon (válaszként erre: 6. - ,zumba)
okt. 10. 21:05

Sokan nem vágják hogy ruhával is beviszik!

Bejárati ajtó előtt érdemes jól megrázni, lesöpörni magad!

7. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 21:04

[link]

(Mosogatószer szinte mindegyikre jó.)

6. ,zumba (válaszként erre: 2. - Globus)
okt. 10. 18:09
A hátadon is beviheted ha rászáll, vagy a nyitott bevásárló táska-kosár is remek hely, hogy bejussanak a lakásba.
okt. 10. 18:07

Ma 3 poloskát küldtem el a másvilágra lakáson belül.

2 az ablakkeretről szállt tovább, szerencsére kifelé.

4. Myra
okt. 10. 17:38
Itt is invázió van, rettegek állandóan tőlük.
3. LBO (válaszként erre: 2. - Globus)
okt. 10. 17:02
Nálunk ma poloska, harlekin katica, szárnyashangya minden volt. Rendesen söpörtük őket a falról. Kaptak jó kis permetet. Eltűntek. Mondjuk a poloskák nem, azok mindent túlélnek. Kivéve az én papucsomat. 😉
okt. 10. 15:27
Én sem értem, hogyan. Szúnyogháló van mindenütt, sosem szellőztetünk nelküle. Fűtés lévén, zömmel csukva az ablak. Ezek idebent születtek? Szobai cserepes virágban bujkálnak, vagy a függönyön. Egyre nagyobbak, undorító...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook