Az éjjel arra ébredtem, hogy mindenhol viszketek (beszélgetés)
Hmmm...
"Napközben is viszkettem"
Nekem mosóportól volt.
Áttértem szenzitív, folyékonyra.
Azóta ok.
Idősotthonokban is gyakori. A bőrgyógyásznak csak nagyítóval rá kéne lesni. Ehelyett azt mondja: száraz a bőr.
Fél évig is megél az atka a kardigánban, ágyneműhuzatban.
Már viszketek is mindenhol. 😂
Egyébként a ruhesség legkifejezőbb tünete a betakarózás utáni őrült viszketés. (A járatokon kívül)
Célszerű lenne orvoshoz fordulni, én már megtettem volna.
A távolból sem diagnosztizálni, sem viszketést elmulasztani nem tudunk...
Na kérlek, mennyire gyönyörű ez a magyar nyelv!
Észre se vettem, hogy kimaradt egy betű :D
De homi haverom is van, azis okos :D :D
Ez jó! Teccik!
Az én matek tanáromnak is magas homloka volt, mivel betegségből eredően egyáltalán nem volt haja.
De hogy a magas homlok mellett homokos volt-e, vagy nem, azt nem tudom. :))
Persze! Mint ahogy egyesek szerint a magas homlok is sok észre, okos emberre utal.
Vajon a hátracsúszott paróka esetén is?
Engedelmeddel, hajnali fél öt és este 8 között ha nem érsz rá, ide is írhatod, hogy majd este jössz.
Az jó, ha a vércukrod általában rendben van, de egy terheléses vércukormérés mutathat újdonságokat.
Van családtag, akinél a normál labor szintén rendben van, és sütit is szeret enni, de ha amellé üdítőt is iszik, akkor viszketni fog. Ha kis beosztással él, nem viszket.
a hangya rajnak csak maradt volna nyoma,
nyilván valami belső oka van,
A kérdezőnek eddig minden aktivitása a fogyással kapcsolatos. Ebből lehet arra következtetni, hogy a testsúllyal vagy diétával kapcsolatos a tünete.
Az egész testen érzett viszketés nem utal csípésre, azt meg ő maga is észrevette volna, ha teszem azt hangyaraj gyalogolt volna át rajta éjszaka és csípések érik.
További ajánlott fórumok:
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Egyre jobban szőrösödöm, mindenhol, SEGÍTSÉG!!!
- Elkeserít a látvány, hogy mindenhol telefonjukat nyomkodó...
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Miért tiltott le mindenhol, ha előtte heteken át folyton írt?