Miért tiltott le mindenhol, ha előtte heteken át folyton írt? (beszélgetés)
Most mi bajod van vele, van min csámcsogni. Kérsz popcornt?
Küldök a kövi fordulóra. Egy hét múlva úgyis bazsalyogni fog valakivel tuti
Ha nem akartál vele beszélni, nem akartál neki irni, akkor nem mindegy, hogy miért tiltott le? Megszabadultál tőle, többet nem fut utánad, ezt akartad nem?
Nyilván az a baja, hogy nem fut olyan szekér után amelyik nem veszi fel. Majd lesz aki akar vele beszélni és ir is neki.
Egyikse szerintem.
Amandat egy honapon keresztul kitartoan keresi. Megunta, es most mar akkor sem kivancsi Amandara, ha o meltoztatna valaszolni.
Amanda meg csak a haremet sajnalja, hogy most elveszett egy, akivel szorakozhat.
En is letiltottam volna a banatba, csak nem vartam volna egy honapot.
Ha évek óta "jóban vagytok" és olyan fontos neked, akkor miért ne tennéd?
Vagy nem is ismered valójában?
Kizárt. Egyik nap még békülni próbál, pár napra rá már tiltva vagyok. Senki nem lép tovább ilyen könnyen. Főleg akkor nem, ha évek óta jóban van a másikkal. Ő volt az az ember, akiről azt hittem, hogy bármit csinálok, mindig megbocsájt, és soha nem lesz képes tiltani.
Ő maga mondta pár napja, hogy nem tudja, hogy miért ragaszkodik hozzám azok után, ahogy viselkedem vele.
Nem lépett tovább.
Ha ez igaz, hogy ezt a sok fórumot más-más kapcsolat ihlette akkor gondolkodj el magadon, hogy miért ezt váltod ki emberekből.
Olyan nincs hogy mindig más a h.lye
Tegnapelőtt még az írtad, hogy nem tud elérni telefonon, meg instán, whatsappon, mert mindenhol tiltva van. Akkkor most, hogy tiltott le?
Amúgy mi lenne veled meg a hasonlóakkal, ha bejelölés meg letiltás nélkül kellene élni, ismerkedni, párkapcsolatot kialakítani?
És mind a bolond klub tagjai vagytok ezek szerint. 😆
Mindenki ír, zaklat, nem reagál, tilt, csodálkozik, értetlenkedik...
További ajánlott fórumok:
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Egyre jobban szőrösödöm, mindenhol, SEGÍTSÉG!!!
- Elkeserít a látvány, hogy mindenhol telefonjukat nyomkodó...
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Az éjjel arra ébredtem, hogy mindenhol viszketek