Miért keservesebb egy mezei bútor csere, mint egy költözés? (tudásbázis)
7. 6c5f346e46
2008. szept. 22. 18:54
Mert ha költözöl,akkor mindent ugyan oda teszel vissza a szekrénybe,ahol volt,de ha új bútor van,akkor azt be kell lakni és mindennek helyet kell találni...tudom miről beszélek,nemrég költöztem...nekem egy berendezett házat kellett bepakolnom egy másik berendezett házba..(elváltam és a pasimhoz költöztem)...
6. 4282d8f4c9
2008. szept. 5. 10:58
hát nem, nekünk semmi gondunk.
mikor önállóak lettünk egy szolgálati lakásba költöztünk - inenn onnan kapott pár bútorral, h legyen vmi.
aztán tudatosan - milyen stílus, szín stb- kezdtük apránként megveszegetni a dolgokat.
mire megvettük nagyjából addigra már saját lakásba költöztük és ott már majd mindenünk meg is volt csak a helyére kellett rakni.
csak a konyhát csináltattuk egyedire!!!
5. Poccak
2007. máj. 9. 23:40
Egy bútorcserénél a meglévőhöz kell választanod egy odaillőt, amit naon nehéz megtalálni, hiába van nagy kinálat!
A költözésnél egyértelmüen csak a helyét kell magtalálni a dolgoknak és kész :)
Tudom, butorboltban dolgozom :(
4. 4acc2c34b2
2007. máj. 1. 16:05
El se merem képzelni, hogy mi vár rám jövő hónapban. Akkor költözünk ki a városból kertes házba... Amit még fel is újítunk. Kész leszek szerintem...
3. monee1 (válaszként erre: 2. - DODICA)
2006. szept. 14. 10:59
Igen, valahogy úgy:)...és még mindig tart:D
2. DODICA
2006. szept. 8. 10:19
Mert csak részleges változtatás. :)
1. monee1
2006. szept. 7. 15:51
Miért keservesebb egy mezei bútor csere, mint egy költözés?
További ajánlott fórumok:
- 3. napja keservesen sír a fogadott kölyökkutyánk, ha nem lát minket. Mi tegyünk? Már 3 napja nem alszunk és a kutya is egyre inkább szenved.
- 8 hónapos fiam nemrég kapott cipőt és szandált is, de amint ráadjuk keservesen zokog és lemerevedik, mit tegyek?
- Költözés és felesleges cuccok, bútorok
- Nagyon keservesen sikerül olvasni a Vaják sorozatot.
- Mitől ébredhet 8 hós babóm óránként éjszaka? Keservesen sír fel mindig. Többit kifejtem...
- Költözés miatt használt bútort hová lehet tenni?