Költözés és felesleges cuccok, bútorok (beszélgetés)
Hát...nekem 22.
Én is Bika, és gyűlölöm.
Most 5 éve vagyok "nyugton":)
Természetesen a koleszos-albérletes költözések nincsenek ebbe beleszámítva.:(((
UTÁLOK KÖLTÖZNI!!!
Igazad van. Én is csak 10-szer. Persze nem számítom ebbe, hogy koleszban laktam, ahova ősszel be, nyáron meg kiköltöztünk.
Viszont egy dologra jó a költözés. Minden vackot kidob az ember...
Tudod, ha valaki többször költözött, mint én, az festi magát!
A komplett költözések száma, eddig 18.
( Bika vagyok, nem stílusom, belekényszerítenek.)
A napokban közölte a férjem, hogy azt az izét nem dobja ki, mert ha költözünk, milyen jó lesz....
Hát nem!!! TÖBBET nem költözök, csak a föld alá, azt meg elköltözésnek nevezik!!!
Bocs, de érzékenyen érint a téma.
Én biztosan hírdetést adnék fel,hogy lakásfelszerelések,bútorok ,ruhák stb eladók.
Nem lesz leányálom ,amíg ki nem árulod az összeset,de én ezt találom egyedüli megoldásnak.
A lényeg,hogy így sem az elszállítással ne nektek legyen gondotok és még csurran-cseppen is valami.
Ha én beírom hogy az Óperencián lakok, akkor te elhiszed???
Nem ez volt a kérdés, hanem hogy mit csináljon a felesleges cuccaival.
Eleve megnéztem,hogy hol lakik.
Felesleges hepciáskodnod.
Gondolom, ha ez fontos lett volna, akkor az indító kérdésben is megemlítette volna, nem csak nyomozás útján lehet rájönni.
Mellesleg megjegyzem, hazánkban több város, falu, település létezik, s bármelyikben felvetődhet a kérdés.
OKOSKA!!!
Sziasztok!
Nálunk olyan ruhák vannak (elhunytakról maradtak ránk), amik még hordhatók, de nekünk nem kellenek. Ezeket majd beszákolom és elviszem a legközelebbi családsegítő szolgálathoz, akik majd szétosztják a rászorulóknak. A régi bútorokkal is szerintem lehet ilyesmit kezdeni, felvenni a kapcsolatot különféle segítő szervezetekkel, akik azokat az arra rászorulókhoz juttatnák.
Felénk járnak olyan emberkék, akik régiségeket vesznek (bútorok, használati tárgyak), bár őket el kell csípni, házalni szoktak.
Jobb ötletem nincs.
szia
ez jó kérdés, én örököltem egy lakást úgy ahogy van cuccal együtt, és én se tudom mit csináljak vele :S
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?