Mit mivel? Mit soha semmivel? (beszélgetés)
Lehet, hogy néha meghökkenek egy-egy öltözet láttán, viszont igenis szeretem, ha valakinek van stílusa, egyénisége. Nem kell beleolvadni a tömegbe, és nem másnak kell megfelelni, hanem magunknak. Mi a jó abban, ha mindenki ugyanazt az aktuális "divatot" követi, ha jól áll neki, ha nem? Meg még uncsi is.
Nekem nincs bajom, ha valaki más, mint amit megszoktunk, sőt.
A lányom kedvenc színe a barna, pedig még nincs 16. Viszont olyan egyedi a stílusa, ami igencsak ritka még a felnőtteknél is. A legtöbben csak magukra kapnak valamit, aztán jónapot.
Még valami: azért, mert mi nem vennénk fel valamit, vagy nekünk nem tetszik, még nem jelent azt, hogy másnak se lehet, vagy az nem jó. :)
ez jó téma, tetszik :-)
hát nekem a gumicsizma (akármivel, tök mindegy) veri ki a biztosítékot!! És már láttam uv sárgában, zöldben, rózsaszínben... na neee
(amúgy az uv színekkel nincs bajom, de a GUMICSIZMÁVAL nem vagyunk jóban)
hordták... :) a barna a kiegyensúlyozottság színe :) Aki szereti, az az egyéniségéről ad képet :)
A farmer pedig már hosszú évek óta csak akkor sportos viselet, ha a fazonja is az... :)- a farmerok fazonja stílusirányzatoknak megfelelő.
(ne vedd vitának, mert nem annak szánom. Ez a napi divatkörkép :) Neked nem tetszik, sokaknak pedig igen)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható?
- Fehér műbőr üléshuzatról miképpen lehet eltüntetni az indigófoltot? Semmivel sem jött ki, és balhé lesz belőle... :( SEGÍTSETEK!
- Hisztis a 8 éves lányom....már nem hatok rá semmivel, mit tegyek?
- Szeretem őt, de mivel kijelentette, hogy ő soha nem fog...
- Első randin miért dicsekszik valaki a semmivel?
- Ilyen szintű égés, mennyi idő alatt gyógyul, ha nem kenem semmivel?