Mit lehet tenni egy köszvényes emberrel, ha semmi előírást nem tart be? (tudásbázis kérdés)
Láttam én is ilyesmit. Azért is írtam,hogy hátha egy külsős ember esetleg tud olyat mondani,amitől megijed..mert más utat én sem látok.Józan érvekkel valószínű nem lehet meggyőzni.
(nem mintha bármikor is dohányozni akartam volna,de egyszer láttam egy dohányos tüdejét formalinban..brr:( Persze ez sokakat nem érdekel,engem viszont meg lehetett ezzel ijeszteni.Hát..kinek mi.Meg kéne keresni a gyenge pontját)
Az olyan emberen nem lehet segíteni aki nem akar maga is gyógyulni.
Amikor még panelban laktunk volt egy férfi a házban, aki a beköltözéskor még két lábon járt. Szerette az alkoholt és cigit - de nagyon. Aztán beteg lett, levágták az egyik lábát térd alatt. Továbbra is alkohol, cigi. Aztán tovább vágták azt a lábát, majd a másikat.
Amikor elköltöztünk, már mindkét lába combtőig levágva, de piálni minden nap lejárt tolókocsival. Ha esetleg elromlott a lift az alkesz barátai cibálták föl a 6. emeletre.
Szia!
Véletlenül hallottam egy olyan dolgot,ha valaki nem hiszi el hogy a köszvényt a husi okozza,4 napig húsmentes ennivalót egyen,az 5 napon jó nagy adag vöröshús legyen a menű és olyan roham lesz belőle mindjárt megérti.
Szerintem is.
Magas vérnyomás és/vagy cukorbetegség is van?
Egyébként semmit nem ér a magánorvos, nyilván őrá sem hallgat.
Egyébként a fájdalom tompítása miatt és azért isiszik, mert nem akar lemondani minden élvezetről.
Ő élete, ő döntése.
kegyetlen fájdalom, nálunk is van a családban köszvényes, tükörfényes a bő az ízületein, úgy fel van duzzadva, annyira feszül, pokoli kínjai vannak
gyógyszert is lehet rá szedni
Akkor Ő sajnos szenvedni fog :(
A saját fájdalmán esetleg meggondolja magát és elfogadja az orvosi utasításokat!
Te helyette semmit nem tudsz tenni:(
Apukám lába nagyon csúnyán köszvényes. Konkrétan egy bazi nagy nyílt seb van rajta.
A táplálkozásra nem figyel, az alkoholt nem teszi le.. Orvos meg már nem akar menni. Nyilván azért, mert a doki is megmondja neki, hogy először saját magának kellene figyelnie a dolgokra.
Nem tudunk vele mit csinálni, borzasztóan önfejű, nagyon rossz természetű. De így nagy gondok lesznek, és persze megint csak Anyura fog hárulni minden.. :(
További ajánlott fórumok:
- Irígy, rosszindulatú emberrel szemben mit lehet tenni?
- Hogy lehet dűlőre jutni olyan emberrel, aki egyáltalán nem akar problémáról beszélni?
- Mit lehet kezdeni, egy bizalom vesztett emberrel?
- Telefonos ügyfélszolgálaton, hogy lehet emberrel beszélni nem géppel?
- Folyamatosan panaszkodó emberrel mit lehet kezdeni??
- Hogy lehet egy nárcisztikus emberrel kijönni?