Hogy lehet dűlőre jutni olyan emberrel, aki egyáltalán nem akar problémáról beszélni? (beszélgetés)
Inkább az érzelmi oldalt hanyagolják, mert neki az nem fontos, szerinte az csak “nyálazás”
Ezt szoktam felhanytorgatni. Tudja mit szeretnék, de nem akar vagy nem tud tenni ellene. Én bújósabb lennék, ő ezt nem igényli, így nem is tud adni.
Sehogy.
Önző, csak saját maga érdekli.
A szavak, az érzelmek kimutatása is fontos egy nőnek, de sokkal fontosabb, hogy mire utal a párod magatartása, a tettei ? Miből érzed, hogy szeret ? Nekem eddig nem sok jót írtál róla. Mit tesz érted ? Vannak közös programok ? A háztartást együtt vezetitek ? Sok jelből lehet érezni, ha a párod szeret.
"én kérek valamit, ő nagy ívben tesz rá." Ezt hogy érted ? Mekkora kérés ? Nem viszi ki a szemetet ? Nem javítja meg a csöpögő csapot ?
Túl kevés infót adsz nekünk.
Ezt nevezed párkapcsolatnak ??
Évek után már nincs azt hiszem!
Miért pocsékolod az idődet?
Mert nem érdekli.
Panaszkodsz és neki ezt még hallgatni is rossz, mert nem akar semmit betenni ebbe a (szerinted) kapcsolatba.
Ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél azt ne vele tervezd, mert a későbbiekben sem fog reagálni semmire.
Ő a barátod ? Szeret ? Akkor érdekelnie kéne, mi a problémád ! Sokszor előfordul ez ? Sok témában ? Együtt éltek ?
Legalább egyet ideírhatnál, hogy szerintünk probléma-e vagy apróság.
Mert lehet hogy Ő nem is tekinti párkapcsolatnak a tieteket?
Lehet hogy a probléma csak a te fejedben létezik,neki nincs problémája?Megbeszéltetek valamit,és nem teljesült,így a következő lépés még nem érkezett meg,így mellébeszélni sincs értelme Ő szerinte?
Gondold újra,hátha csak nem veszel észre valamit?
Ha nem tudsz vele beszélni,azért nyilván még hall.
Mond el neki hogy már csak a cselekvés maradt.
Nem kell sok szó!Aztán vagy -vagy.
Hàt úgy nehezen .
Meg sem próbàl meghallgatni?
Mivel kapcsolatban pl ?
Volt már arra példa, hogy nem ez volt az illető egyetlen hibája, ugyanis nárcisztikus volt.
Az ilyentől csak menekülni van értelme.
További ajánlott fórumok:
- Merevedési problémára segít egy új kapcsolat?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Milyen problémára utal, ha futás közben zsibbad a jobb kezem? Futópadon kezdett el zsibbadni, pedig nem erőltettem meg magam
- Évek óta tartó térdfájdalomra/ízületi problémára tudtok ajánlani krémet/gyógyászati eszközt?
- Telefonos ügyfélszolgálaton, hogy lehet emberrel beszélni nem géppel?
- Tudtok olyan T-Mobile telefonszámot, ahol EMBERREL tudok beszélni?