Hogy lehet egy nárcisztikus emberrel kijönni? (beszélgetős fórum)
Jézusom, tényleg.
És még gyerekeik is lehetnek.
Hogy őszinte legyek, tulajdonképpen csak egy nőt ismerek aki nagyon narcisztikus, ami nem elég véleményt alkotni a témáról.
De azt mondhatom, hogy maradj nagyon távol tőle.
(Ha pedig van olyan érzésed h de majd Te megváltoztatod, akkor nagyot tévedsz. Senkit nem tudsz megváltoztatni, saját magadon kívül.)
Egy ismerősön keresztül megismerkedtem egy férfivel. Az elején, amikor nem beszéltünk annyit, nem volt vele baj, de mióta többet beszélünk teljesen kiakadok rajta. Ismerkedünk, ha kérdezek tőle valamit, akkor úgy veszi, mintha én kritizálnám őt, s rögtön támad, azzal jön, hogy én nem ismerem őt.Ha valami nem úgy történik, ahogy eltervezi, akkor megharagszik rám, hetekig nem beszélünk s rendszerint én kezdeményezem a békülést. Mindig megkapom, hogy neki annyi nője lehetne, amennyit akar, de ha én mondom neki, hogy egy csomó pasi próbálkozik meg ír nekem is, de én vele foglalkozom, akkor az a válasza, hogy akkor ne foglalkozzak vele, hanem beszéljek azokkal a pasikkal.
Érzem, hogy már nagyon telik befelé a pohár. Állítása szerint nálam van a baj, az én felfogásommal...
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni nárcisztikus anya ellen - felnőtt korban?
- Irígy, rosszindulatú emberrel szemben mit lehet tenni?
- Hogy lehet dűlőre jutni olyan emberrel, aki egyáltalán nem akar problémáról beszélni?
- Mit lehet tenni egy köszvényes emberrel, ha semmi előírást nem tart be?
- Mikor lehet valaki mondani, hogy nárcisztikus?
- Hogyan viselkedjünk a nárcisztikus emberrel?