Mit lehet kezdeni, egy bizalom vesztett emberrel? (tudásbázis kérdés)
Aki járt, vagy jár hasonló cipőben, pontosan tudja, miről szól a fórum...:)
Panka! Dühít, nem dühít, ez van. Vagy tudomásul veszed, hogy neked sokkal keményebben meg kell dolgoznod a bizalmáért, vagy lelépsz. Ebben a helyzetben vagyok én is. Igyekszem nem magamra venni az olyan jellegű megjegyzéseket, és próbálok higgadt, nyugodt, mosolygós maradni olyankor is. Ami nagyon fontos! Mindig be kell pontosan tartani, amit megígértél neki! Ez a leglényegesebb! Csak ezzel tudod meggyőzni, hogy bízhat benned.:)Nálunk már van egy pici előrelépés, de lassan megy.
Remélem, mert így nagyon nehéz.:(
Valamelyik nap pl. azt mondta, hogy ne vegyem magamra, de nem bízik senkiben, és nem hisz senkinek, csak saját magának.
Bevallom, pocsék érzés volt ezt hallani!
Ma meg azzal jött, hogy nagyon fog vigyázni rám, hogy soha nem bántana szándékosan, hogy belepusztulna, de miatt sírnék.
Olyan jó lenne, ha elhinné, hogy én valóban szeretni akarom!
fogalmam sincs....szerintem semmit, én is egy ilyen ember vagyok, de az aki eljátszotta a bizalmamat már semmit sem fog tudni tenni, mert magam sem tudom, hogy mi lenne a megoldás...talán az idő...
ui. jelentkeztem a klubbodba:) velem pár éve történt a dolog, azóta nem vagyok az akkori párommal...
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Melyik ismert emberrel feküdnél le?
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Érdemes párkapcsolatot kezdeni egy olyan emberrel, akinek nem magyar az anyanyelve?
- Folyamatosan panaszkodó emberrel mit lehet kezdeni??