Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele? (beszélgetés)
Ti hogy beszéltek egymással egyébként...?
:(
Most nem olvasom végig az egészet,de valaki tudja,hogy ez a gombás manus-e?
Nem,mintha számítana,de érdekességként...
Nem beszéltem lelkiismeretről. Ajánlok egy elég érdekes olvasmányt, nemrég kaptam meg a linkjét. [link]
Az ember is ösztönlény. :D Csak tud viselkedni, szocializálódott. De erről is rengeteg tanulmány olvasható a neten. Én úgysem lennék elég hiteles. :)
Nem abban látjuk. Nem figyeltél! :D
No, de sebaj! Majd legközelebb! A lényeget úgyis leírtam, ha megérted megérted, ha nem, az sem gond. Most pedig véleményem szerint ne fárasszuk tovább egymást. A család amúgy is lepihent és én is követem őket! :)
én nem feccölök bele energiákat hülyeségekbe, mindenkinek saját ízlése, igénye szerint megy a fórumozás :)
megalázást, belerúgást látni gombás fertőzések és nem köszönések elleni bosszútervezetekbe, hát ha benned ennyi terézanya-érzet bújik meg, akkor tedd, biztos jólesik az ilyen emberkéknek, vagy jót mulatnak rajta :)
Nem Kriszta, nem ér meg, ez a kérdés biztosan nem. De ha jól gondolom, most nem is arról beszélünk. :) Mi azt nem értjük, hogy miért kell pár embernek virtuálisan arcoskodniuk? Miért kell valakibe, aki amúgy is rosszul érzi magát, még egyet belerúgni? Miért kell azon versengeni, hogy ki tudja még jobban megalázni. Akinek ezek a dolgok rendben vannak, egyetért vele, azoknál valami bibi van otthon. Lehet, hogy nem is annak a másik tagnak szánják, csak valahol ki kell tombolnia magát és ez a fórum erre neki tökéletesen megfelelő.
Van itt egy barátnőm, aki már pár éve fent van. Nem szólt hozzá semmihez, csak magában jegyez meg dolgokat. Ő javasolta, hogy regisztráljak a Hoxa-ra. Biológia-kémia szakon végzett. Megkérdezte tőlem, hogy némelyik hozzászólásban melyik állatok viselkedését ismerem fel. Ez itt nem a "ki a leggyengébb láncszem" c. műsor, ha jól tudom.
Mielőtt szó érné a ház elejét, tessék utána olvasni, nem, én sem értettem egyet a fórumindítóval. A következőket írtam: "Én nem foglalkoznék a helyedben az illetővel. Köszöntél, nem köszönt vissza, te megadtad neki a tiszteletet, ő neked nem. Nem kell bosszút forralni senki ellen, egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni. Hidd el, az jobban idegesíti majd."
Te tényleg egyetértesz azzal, hogy embereket földbe kell taposni? Nem egyszerűbb lenne kikerülni? Akkor mi különböztet meg minket az állatoktól?
egyébként ha ennyire nagy olvasók vagytok döbbent szemekkel, olvassátok el például az első fórumát, ami arról szól, hogy "kevert" gombás fertőzést kapott egy palitól, hogyan bosszulja meg :)
nem kell nagy ész ahhoz, hogy az ember tudja, valaki csak unalmában szórakozik hülyeségekkel, persze lehet, hogy vannak ennyire nagyon-nagyon sötét emberkék, de mindkét változatnál fölös bármi segítségeket nyújtani, legfeljebb megfelelő pirulákat ajánlani érdemes :)
az nem egy számottevő segítségkérés, hogy hogyan törjem le a szarvát, mert levegőnek néz :) ha szerinted meg a férjed szerint ez olyan fontos és jelentőségteljes kérés, ami megér bármilyen érdemi eszmefuttatást, a ti dolgotok :)
fura, hogy ilyesmin képesek vagytok ledöbbenni
Kriszta! Olvasd el még egyszer a hozzászólásomat! Hol álltam ki amellett, hogy keresztbe tegyen bárki bárkinek is?
Nekem egyedül az nem tetszik, hogy jön valaki, segítséget kér és páran kollektíven olyan szinten megalázzák, -ahelyett, hogy leírnák, nem helyes, amit tervezel vagy éppen hagynák szó nélkül- hogy döbbenten csak lesünk ki a férjemmel a két lukon, amit egyébként szemnek hívunk. Most komolyan! Ezek lennének az OKOS hozzászólások?
hát elég fura látásmódod lehet, én még egy buta kisgyerek mellé sem állnék abban, hogyan tegyen keresztbe egy másik embernek (aki semmit sem ártott neki, legfeljebb nem kedveli, ami szívejoga). egy felnőtt nőt pátyolgatni, hogy például jajszegényke, rúgd tökön háromszor azt a szemétládát, mert nem köszönt, és gyorsan szelfizd, tedd fel fészre, az biztos eltaposásmentes biztatás :)
hülyékkel nem lehet mit kezdeni, mert nem értik a normát, értendő ez a srácra is meg a csajra is
le akarod törni a szarvát?
akkor pótold a hiányosságaidat.
úgy érzed, butább vagy nála?
okosodj!
mással nemigen töröd le.
"Én mit tegyek,h letörjük a szarvát?"MINEK?
Mit szeretnél tőle?Számomra nem értelmes a viselkedésed:(
Bocs, de nem úgy írtad. Nem ugyanaz a kettő.
Egyébként tényleg nem értem, miért kellett a fórumindítónak így nekiesni. Ez nem csak neked szól. Kíváncsi vagyok, mi történik olyankor az emberekkel, amikor egy "gyengébbet" próbálnak "eltaposni". Ez olyan állatias, nem? Ilyeneket az állatvilágban figyelhetünk meg.
További ajánlott fórumok:
- Szakítás után hogyan viselkedjünk "helyesen"?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek?
- Együtt dolgozni szakítás után..hogyan viselkedjek
- Mi lehetett a gond és hogy viselkedjek vele ezután?
- Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Beszéljek vele? Meddig művelhetjük ezt így tovább?