Mi lehetett a gond és hogy viselkedjek vele ezután? (beszélgetés)
Sokkal másabb olyannal szeretkezni, akivel már évek óta komolyan együtt vagy, mint akivel épp összefutottál. Nem mindegy, hogy összeszoktatok már, vagy először feküdtetek le.
Izgult, rágörcsölt, és nem nagyon ment neki, ennyi, ezért még nem kell orvoshoz küldeni, anyám! Nem mindenki oldódik olyan könnyen társaságban, én sem.
De nyugi, nem a te hibád. Meg kellett volna teremteni a hangulatot, amitől ellazultok, egy kis pia, egy kis zene, egy kis simi, egy kis tapi...
Azért írtam rá, hogy beszéljük meg, ne legyen kínos találkozni, mert ma fogunk és nem, nem tud otthon maradni. Nem azért írtam neki, hogy bármit is folytassunk, hiszen nem ment a dolog. Nem bánom, hogy tisztáztuk vele, szerintem így sokkal jobb.
Nyilván nem jöttem be eléggé neki, ezt nem is értem, hogy akkor miért akart velem szexelni, de végülis mindegy.
Engem 15 év után hagyott el a volt feleségem. 1 hónap múlva már ismerkedett és 4 hónap múlva már szexkapcsolata volt. Nekem 9 hónap után sem. Volt akivel 10 randira is elmentünk és nagyon tetszett, de nem tudtam lefeküdni vele. Egyszer megpróbáltuk, jól indult, de én bedobtam a törölközőt. Soha nem volt merevedési problémám, nagyon tetszett a nő. Ennek ellenére még mindig a volt feleségemhez kapcsolódtam és végig egy piros lámpa világított a fejemben.
Szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Sok férfinak kell egy minimális kapcsolódás és nem a volt kapcsolatához.
Őszinte leszek, ne haragudj. Nyilván vannak merevedési gondjai de az is lehet, hogy nem jöttél be neki eléggé.
Most olvastam a sztorit és a hozzászólásokat és értem, hogy a többiek nyomására írtál rá de én ilyet az életben nem tettem volna és nem is javasoltam volna neked. Ha nem veszi fel veled a kapcsolatot szex után még te írsz rá? Nekem nem tudtak volna eleget fizetni, hogy üzengessek neki. Szeirntem ha egy pasas nem jelentkezik szex után, az az abszolút felejtős kategória. Mindegy, mindenki máshogy értékeli a témát.
Ez az ex duma amúgy általában a legjobb ürügy arra, hogy valakit finoman lekoptassunk.
Most nehéz lesz elengedni de idővel menni fog és elfelejtitek az egészet. Ismerkedj tovább és ha lesz más, már nem is fog annyira érdekelni. Amilyen gerinctelennek hangzik a pali én is el tudom képzelni, hogy nem jelenik meg majd a közös eseményeken egy ideig, de őszintén szólva az lenne a legjobb szerintem.
2 év kihagyás után szerintem benned is volt valami görcsösség, ugye? Nem véletlenül akartál távozni.
Mindkettőtökben volt egy nagy akarás az írásbeli kommunikáció után, de végül egyikőtök sem viselkedett olyan lazán, hogy a dolgok gördülékenyen megtörténjenek.
Szerintem ez sokaknál előfordul mindkét nem részéről az első alkalommal.
Egy dolog fantáziálni, hogy hú, mit csinálok veled és más dolog azt meg is valósítani.
Szerintem beszéljetek. Kezdetben újra írásban. Ha újra lesz egy légyott, akkor már tanultatok az elsőn elkövetett hibákból.
További ajánlott fórumok:
- Ugye jól gondolom, ha eddig nem tette meg, ezután sem fogja?
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Szakítás után hogyan viselkedjünk "helyesen"?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Együtt dolgozni szakítás után..hogyan viselkedjek
- A páromhoz vissza akar térni a volt felesége. Hogyan viselkedjek?