Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések? (tudásbázis)
Én már március óta mondogatom ezeket de eddig nem vették komolyan...
Remélem most már vége lesz ennek,mert szeptemberben kezdi a sulit!
Már az is jó pont, hogy ez nem egy állandósult állapot!:-D
biztos terhelik is majd...futópad vagy valami...de minden apróságot ami ezzel kapcsoltaos majd mond el a dokiknak...írd fel hogy ne feledj semmit
Azért az érdekes hogy reggel nem tartja úgy a kezeit,hanem ahogy haladunk a napban egyre jobban...estére katasztrófa!
Szóval azt vettem észre hogy ahogy fárad úgy jön Neki ki egyre jobban és este van hogy mondja hogy görcsöl a keze és fáj...
Jajjj, de jó! Köszi, hogy megírtad!
Minden rendben lesz!
Aranyos vagy!Köszönöm!
Kérdeztem Tomit hogy emlékszik e olyanra hogy bogár volt benne.De nem.Igen elképzelhető hogy nem vettük észre.
Igyekszem megnyugodni és persze a gyerekek előtt nem mutatni mennyire aggódom.
HUh, most megnyugodtam...én gyulladás/fertőzés..na félr ne értsd, nem örülök, hogy beteg, de azért mégsem az amire te gondoltál....
Igen többek között a kullancs után vannak hasonló idegrendszeri tünetek, ami mozgásrendszerre hat ki, izom és csont...valószníű lesz immunvizsgálata is (vérből) az majd sokmindenre választ ad
De nyugodj meg!már amennyire lehet!
Nem, nem hiszem, hogy ezért nem mondott semmit. Ha komoly lenne, akkor mondta volna. Ne izgulj! Nyugi. Én nem gondolnám ezeket az értékeket kiugróan rossznak. Vannak eltérések, de nem nagyok. Én azt gondolom, hogy ez mind a gyerek vérzékenysége miatt tér el a referenciától. A májértékek sem túl magasak, alacsonyak. Ezek eltérhetnek a szedett gyógyszerek miatt is.
Én is azt javaolnám, hogy menj el helyettes dokihoz vagy bármilyen dokihoz. Akár a saját dokidnak is megmutathatod, hogy megnyugodj. Jövőhéten pedig úgy is kivizsgálják a gyereket. Persze én is idegbeteg lennék ilyen vérkép láttán, de tudom, hogy ez nem segít semmit. Én mindenképp azt gondolom, hogy az alap betegsége miatt vannak az eltérések, illetve a szedett gyógyszerektől. A májértékekről tudok nyilatkozni. Nekem ennél sokkal magasabb szokott lenni, de semmi bajom elvileg. Pajzsmirigy beteg vagyok és azóta vannak eltéréseim.
Tényleg ezt nézték a gyereknek? Nem tudom miért, de annyira pajzsmirigyes probléma jut eszembe a leírt tünetekről és a vérképről is. Én autoimmun pm. beteg vagyok és nekem is ezek az értékeim szoktak eltérni a referencia tartománytól. És a görcsök is erre utalhatnak, hiszen a mellék pajzsmirigy látja el a szervezet kalcium felhasználást és ha ott gond van, akkor ez nem megfelelő és jönnek a görcsök.
írj majd, hogy elmentél e másik dokihoz és mit mondtak.
Remélem a labor úgy van ahogy gondoltam!
Drukkolok
Mielőbbi Gyógyulást
Köszönöm szépen a segítségedet!!!!!
Holnap elmegyünk a helyettes dokihoz és megpróbálom a segítségét kérni!
És?
Értem mire gondolsz,de ez nem összefüggés ki hogy született és él...persze sajnos van aki szuletesetol beteg.és kezelik...van olyan akinél születéskor nem vesznek észre dolgokat...és sajnos van akinek hirtelen minden előzmény nélkül lépnek fel betegségek
Nem,
Az pl dadogas lenne,hadaras,szorongas,de nem nem ilyen gondok
értem...
akkor tényleg nem tudom mi lehet.
Egy barátnőm mondta ezt a pszichés dolgot.
További ajánlott fórumok:
- Nyaki röntgen eredményem. Ezek mit jelentenek?
- A vérvételi labor eredményekről bővebben, mi mit jelent?
- Mit jelentenek a honlapon látott különböző jelek? Pl.PPPP, :/,
- Voltam rákszűrésen és azt mondta az aszisztens jó lett az eredményem.De fel van rajta tüntetve, hogy sérült sejtek ezek mit jelentenek?
- Mit jelentenek ezek a számok a hormonvizsgálat eredményén?
- Mit jelentenek ezek az allergia teszt eredményében?