Voltam rákszűrésen és azt mondta az aszisztens jó lett az eredményem.De fel van rajta tüntetve, hogy sérült sejtek ezek mit jelentenek? (tudásbázis kérdés)
Nekem nincsenek semmilyen számok a papíromon.
Köszönöm a hozzászolásokat.
Kérek időpontot és el megyek mert szeretném tudni mit jelent ez nekem.
Nekem P3 lett,majd P2-így nem is foglalkoztam vele-sajnos:(
Mert a P2 nem fedte a valóságot.Pár évre rá mentem,és marha nagy mázlim lett-azt írták le,hogy kórós sejteket találtak,rákmegelőző állapot.Eltávolították a méhnyakamat,szerencsére nem kellett kivenni a méhemet-nem kaptam kezelést.
Nem vagyok rosszindulatú, és nem az ujjamból szoptam a dolgokat.
Amikor anyukámtól biopsziát vettek, annak sajnos rossz lett az eredménye, és abban voltak leírva a dolgok.
Csak idézek: "...elszórtan kifejezetten sérülékeny atypusú sejtek láthatóak, a tumorsejtek között egy-egy sejtben bizonytalan pozitivitás, egy -egy sejtben a tumorsejtek negatívak, máshol pozitív tumorsejtek...stb"
Akkor anyukám is megkérdezte, és az orvos válaszolt. Ő csak egy ú.n. megelőző kemo kezelést kapott.
Nem áll szándékomban senkit ijesztgetni, csak válaszoltam. Jobb félni mint megijedni, én magamra nézve is így vagyok a dolgokkal.
Egyébként itt orvosi válaszokat találsz:
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye hány nap múlva érkezik? Magánrendelőben?
- Volt valakinek p3-p4-es rákszűrési eredménye? Mik a gyógyulás esélyei?
- A rákszűrés eredménye nem értékelhető
- Rákszűrés eredménye, segítsetek kérlek!