Mit gondoltok arról,ha valaki egy temetésen dohányzik? (beszélgetés)
Ez gyorsan elment.:))
Ha valaki dzsekiben volt, azt tényleg fel tudná négyelni.
Mindig is ez volt..
Ès mèg a dohányzó ember a gusztustalan,igaz?? 🤣
Én meg azt gondolom erről, hogy biztosan erős dohányos az illető. Mivel a temetők a szabad ég alatt vannak és nem zárt helyen, ha rágyújt valaki, azt miért ne tehetné, ha nem fújja a füstöt másra. Általában aki ilyen helyen rágyújt az kicsit távolabb is áll a többiektől. Ha nem, az már gond.
És ennyi. Nem kell ebbe semmi mást látni, pláne belemagyarázni. 🤨
Azt gondolom erről, hogy lassan már minimum négybe kell vágni azt aki dohányzik, de előtte lelőni, a darabolás után meg a Dunába dobni.
És azt is gondolom, hogy egyesek bazira jól elvannak azzal, hogy másokat kritizáljanak. Más elfoglaltságod nem volt a temetésen? Csokrok mérete megfelelő volt? A gyásznép ruházata? Volt valaki világos ruhában, esetleg szoknyában, sírt mindenki annyira, amennyire ez szerinted elvárható lenne?
Èn mèg nem láttam olyan temetőt aminek a kapuján nem lenne ott a tilos a dohányzás tábla.
Ezt mint dohányos ember egyszerűen képtelen vagyok elhinni!
Gratulálok, hogy egy temetésen neked is csak arra van érkezésed, hogy azt figyeld ki és mit csinál, dohányzik e.
Esetleg sírhattál volna egy kicsit...
ehet a feszültségét így oldja.Hogy ott mi történt ismeretlenül a jó ég tudhatja.
A rokonságom ezért köti ki már, hogy csak a közvetlen család mehet, mert mindig van valaki, aki azt nézi, sír, nem sír? Milyen ruha van rajta? Koporsó, urna, koszorú, csokor elég flancos-e, vagy éppen mennyire ócska.
Van akinek semmi sem jó.
A szettartas alatt en meg egy embert nem lattam dohanyozni. Az egesz nap meg hosszu, es erzelmileg megterhelo. En ha lehet egyszeruen, nem megyek el a temetesekre.
Ha valakinek attol jobb, hat bagozzon!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Mit gondoltok arról, aki másnak adja a kutyáját?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Ti mit gondoltok arról, ha valaki megmossa a tojást,vagy akár a darálthúst?
- Szeretők... Mit gondoltok arról, ha egy férfi nem szeretne a szeretővel aludni, de minden nap keresi, becézgeti. 9 éve tart a viszony
- Mit gondoltok arról ha fiú és lány (nagykorúak) együtt fürdik, de nem járnak, és nincs szex?