Mit gondoltok arról ha fiú és lány (nagykorúak) együtt fürdik, de nem járnak, és nincs szex? (beszélgetés)
Cömm, cömm....
Mintha nem ez lett vón' a kérdés..... :D
Én zuhanyozni szeretek! :D
És általában van szex! :P
Gondolom,a srácnak volna kedve máshoz is,és számára ez egy kezdő lépés.
Másrészt meg aaszem a mai fiatalok sokmindent kitalálnak,és tágítják a határokat,hogy ha arra kerül a sor,hogy mesélni kell,akkor nyugodtan mondhassák: de én szűz vagyok..de nem csaltalak meg,csak fürödtünk,ölébe ültem,és rövid volt a szoknyám,és ő véletlenül.. Ja,félre ne értsetek,biztos nemcsak a fiatalok.
Persze, h az, de én nem is ennek az ellenkezőjét állítottam. Hanem azt, hogy nem fürdenék csak úgy minden ok nélkül együtt valakivel!!! Akkor inkább egyedül. Kellemes az úgy is.... sőőőőőt!!!!
Igen, ez az én véleményem, ahogy mondod!
Az te vagy! :)
A fürdés egy kellemes tevékenység önmagában is.
?
Én fürdésről írtam.
Mindenféle együttfürdés rendben van:
1. két nő
2. két férfi
3. egy férfi egy nő
4. egy nő, egy gyerek
5. egy férfi, egy gyerek
Ugyanezek többes számban.
Istenem, a strandom hágy lány és hány fiú fürdik egy vízben:PPPPPPPPPPPPPP.
(a kérdező nem írta a kérdésbe, hogy ruhában, vagy anélkül fürdenek-e) :P
Ssosem kommentelek úgy, hogy nem olvasom el, mire is kommentelek, de köszi hogy megtisztelsz a feltételezéssel!
Én nem találom viccesnek amúgy és kivetni valónak sem..Amúgy meg azt sem értem, neked ehhez mi közöd van?
Nekem ez a fórum egyenlő az irigykedéssel az unatkozással a rosszindulatúsággal..
Naná, hogy veled még baráti alapon se fürdik senki ezek szerint és te ezt sérelmezed.
Úgy konkrétan bárhonnan nézem a dolgot nem értem neked ezzel mi a problémád és miért találod viccesnek ami vicc számomra benne az te vagy így látatlanba is, hogy ilyenről indítasz fórumot így vasárnap kora este:-)
Viszont felőlem:-) A véleményem pedig olvastad.
Sok sikert!
de amúgy..honnan veszed,hogy frigid?láttad?mert mondani lehet mindent.
nincs frigid nő,..csak hozzá nem értő férfi..mondom én.
Az a meglátásom, hogy irígy vagy a csajra tehát a kommentem tartom és ülj be közéjük:-)))) Ilyen fórumot elindítani...őőő vicces!
A csaj lehet hogy frigd, de hogy te sem vagy mai fialás az is biztos már elnézést!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok arról, ha valaki középiskola óta együtt van valakivel, sőt házasok is?