Mit gondoltok arról, ha valaki középiskola óta együtt van valakivel, sőt házasok is? (beszélgetés)
Mostanáig arra gondoltam, hogy tiszta hülye az aki középsuliba már leköti magát...hisz még nem is élt.
De pont aki tetszik nekem aki miatt már 4 hónapja oda vissza vagyok ő is ilyen...és sajnos azt kell mondjam, hogy összeillenek a férjével. Szép párt alkotnak. Sajnos ilyenről én még nem is álmodhattam, hogy már középsuliba megtaláljam azt akivel leélem az életem. Irigykedem az ilyenekre, be kell valljam.
Miért lennének hülyék?
Sztem annak a fejével van gond, aki így gondolja!
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy az ismerőseim 5, 10 vagy 20 éve vannak együtt.
Ha mégis elemezni kellene a gondolataim: de jó, hogy ilyen hamar egymásra találtak...!
Középsuli óta együtt vagyunk,házasok és van egy iskolás lányunk!
Köszönjük se hülyék sem elmebetegek nem vagyunk!
Szeretjük egymást lassan húsz éve.
Kiélni magad csak a Jánossal és a várossal lehet szerinted?
Engem nem zavar!
Egyébként van ilyen ismerősöm,16éves koruk óta együtt vannak.
"Semmit. Felőlem mindenki azt csinál, amit akar."
Öregem, ez k..va jó!
Szó szerint ezt gondoltam.:)))
2-3 évig tartott, egyetemista korunkban, de nem egy helyre jártunk. Fiatalok és lobbanékonyak voltunk, én a mai fejemmel nem válnék el tőle, Ő utánam meg sem nősült. ( azt terjesztette, hogy miattam lett elege a nőkből ) Különben lehet hogy kibékülünk ! utána még volt egy férjem crnagorai állampolgár, tőle elváltam és a 3-ik a fiam apja, 34 évesen meghalt Tkp mind rendes pasi volt, 2 mérnök l orvos, - de egyik sem volt különb a másiknál mondom igy sok év után, teljesen felesleges volt elválni és ujra férjhez menni.
Azt azért hozzáteszem, hogy egyik sem csalt meg, én sem őket, más volt a válóok, ideológiai ill. politikai okok.
Különben minddel egy évjáratban születtünk, ők évvesztesek, én nem,ennyivel idősebbek nálam.
Én 17 voltam amikor megismertem a páromat és ő sem volt még 18, csak négy hónap a korkülönbség köztünk.
Azóta is együtt vagyunk már 26 éve.
Az hogy működik egy kapcsolat szerintem nem azon múlik hogy mennyire fiatalon ismerkedtek meg egymással.
első férjemmel gimiben osztálytársak v oltunk és jó darabig együtt voltunk
Nekem imponál az osztálytárs házasság, de sajnos nem ismerek senkit, akik akár több 10 évi házasság után is együtt maradtak.
Azt gondolom, hogy minden kapcsolatban vannak mélypontok, és egy-egy csalódás, veszekedés után felmerülhet, hogy más asszony/férfi másmilyen és biztos jobb.
Pedig mindenkinek vannak hibái. Jobb ezt előre kitapasztalni, hogy ne sok év házasság után higgye az ember, hogy bárki más csak jobb lehet a párjánál....
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)