Mit esztek tízóraira illetve uzsonnára? (beszélgetés)
Én tízóraira mindig valamilyen gyümit eszek túróval keverve:reszelt alma+túró+fahéj,vagy reszelt barack+túró+fahéj,vagy szeder...
Uzsira is ezt szoktam enni,kivéve ha útközben eszek autóban akkor jól jön a kefír is.
Tízórai: gyümölcs, v gyümölcs joghurt
Délután uzsonnára inkább zöldségeket.És napi 5* keveset étkezem.
A szervezetnek egészségesebb a gyors anyagcsere, hogy a méreganyagok és a zsír ne raktározódjon el, ahhoz pedig a sokszor kevés étkezés a legmegfelelőbb.
Hol olvastad a napi két étkezést? Szívesen megnézném a cikket, minden érdekel a témában.:)
eddig napi 6* ettem, de rájöttem, hogy nálam az 6 nagy étkezést jelent, szóval nem túl célravezető (fogyni szeretnék) :) így mostanában nem eszem uzsit, se tízórait, csak 3 főétkezést. Állítólag nem bizonyított, h egészségesebb, vagy jobban fogyaszt, ha 6 is adagot eszik az ember. Mondjuk most már mindjárt éhen halok, és még 1,5 óra van ebédig :(
De amúgy jó uzsi szerintem a gyümölcs, zabkása, joghurt, házi gyümijoghurt édesítővel, joghurt+túró+esetleg gyümölcs, zabkorpás süti, sárgarépa, korpovit keksz, kefír. Én ezeket ettem.
2. étkezés (tízórai) tk pirítós csirkemell sonkával, paradicsommal, v. rántottás tortilla salátával
4. étkezés (talán ez az uzsonna:)) nálam általában ugyanaz, mint az ebéd(hús, rízs, vmi zöldség)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Ki hogyan kezelné illetve csinálná? Anyós ápolása ...
- 6 hós kisfiam tizoraira gyümit, ebédre főzit, uzsira tejpépet eszik, kérdésem, mennyi folyadékot kell mellette meginnia?
- Jövő héten kenyérstop... Mit lehet pakolni tízóraira?