Mit eszel este, ha rádtör a farkas éhség? (beszélgetés)
Ez aranyos volt.
Egyébként én nem sokat spekulálok ezen.
Ha megéhezem este, akkor egy fej hagyma, rá dobok 2 tojást és meg is van a rántotta.
Ha édeset kívánok, akkor palacsintát sütök, vagy őszibarack kexszel, csokis gabonapehely..
Ha sósat, akkor pedig a netről kinézek valami jó kis szendvicsreceptet
Megiszok egy bögre 1,5 %os tejet és jobb lesz...
ha valami oknál fogva az sem, egy pohár natúr joghurt sem rossz megoldás...
A nőgyógyászom 25kg-t fogyott úgy, hogy nem éhezett és ezt itta+sportolt is. Először úszott, aztán meg már tudott fallabdázni, meg teniszezni is. :-))
Írok privit.:-)
Nekem azért hatásos a fogmosás, mert inkább nem eszek, mint hogy még egyszer meg kelljen mosni:D
Egyébként ha10kor jönne rám az éhség innék egy nagy pohár vizet, aztán lefeküdnék aludni...
Rajtam hajnali 3 körül szokott kitörni, de nem kelek fel, visszaalszok és reggelre elmúlik.
Amúgy tényleg hatásosabb a többször kevés étel (uzsira, vacsorára gyümölcs pl), mint az éhezés, mert az az ilyen rohamok miatt inkább árt, mint használ.
Egy pohár tejet iszom. Sajnos előfordul, hogy este éhes vagyok, mert a két műszak miatt (ami egy héten belül is változik) nincs kialakult napirendem.
Régen ment az este hat után nem evés és használt is. De akkor volt napirendem is.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Farkas Bence szülész/nőgyógyászról (MÁV, ÁEK, HONVÉD kórház) van valami infótok, vélemény, tapasztalat?
- Terhes vagyok és farkaséhes, mit tegyek?
- Ti mit gondoltok Farkas Péter volt olimpiai bajnokunk viselkedéséről? (most hozták haza)
- Mit csinálsz ha rádtör az édesség utáni vágy?
- A Farkas
- P.J. Cooper- Farkaséhség című könyvére lenne szükségem, de nem találom sehol! Hol vehetném meg?