Terhes vagyok és farkaséhes, mit tegyek? (tudásbázis)
Hu ez tenyleg jól hangzik!
A masik meg amire figyelj hogy olyan dolgokat egyel amik nem megdobjak a vercukrodat (pl finomított cuccok, feher liszt stb) hanem amik lassan emelik meg de tovabb magasan tartjak. Pl porridge nagyon jo reggelire.
Szia, ez jo hir , csak igy tovabb! Lenyeg hogy mindig fent legyen tart a vercukrod, es akkor nem ehezel meg!
Jajj az a zsiros kenyer amit irtal... De ennek !!!
Egy kis otthoni zsiros kenyeret en is bevagnek most !
Olyan kiskoromban volt felet :)
En is fekszek.
Igen, irj mindenkepp !
Jo lenne ha tudnank itt beszelgetni :)
Joejt
Minden maminak boldog babavarast :)
Sztem sokat segit sok folyadek (lehetoleg viz) es lassan felszivodo ch-k gyakori-bb kajak
Na elteszem magam, minél távolabb a hűtőtől. Mostan zsíros kenyérkékről álmodom.....:D
Nem bánnám, ha folytatnánk az itteni csevegést lányok! Jövök majd és beszámolok hogy hogy megy az óránkénti evés és hogy mi a helyzet az éhezéssel.
Jó éjszakát mindenkinek
Jo szulinapi ajandek lenne :)
13 hetes , jun. 18. ra irtak a scan utan.
Koszonom!
Azert irtam, hogy bizz bennuk !!! Neked is konnyebb lesz.
En nagyon meg vagyok elegedve!
Nem beszelve arrol, hogy majusban nogyogyaszati mutetem volt sulyos foku endometriozis miatt, cisztak mindket petefeszken, megcsavarodott, megtort petevezetekek.
Megoldottak 3 oras mutettel.
3 honapra ra terhes lettem :)
Ugylatszik nagyon korhaza valogatja.
Nekem nov. 23.an volt a down vervetel
Nov. 30 an a scan. Irtak, hogy min. 3-4 nap kell a ketto kozott.
Lenyeg, hogy jo lett, 1:9860 hoz :)
Ez amit en tudok az NHS oldalan van fent, meg most csinaltam meg az "Antenatal & Newborn Screening e-learning Module-t". Elvileg ez altalanos kell hogy legyen.
Nem tudom msot hogy van, mert ahova en jartam terhesgondozasra mar nem csinal uh-ot csak verveteleket. Lehet a kovetkezo babanal nekem sem egy idopont alatt csinaljak meg a kombinalt szurest.
Tesom dietetikus, azt mondja egyel surun , keveset. Akar orankent , felorankent ragcsalj valamit, az fenntartja a vercukor szintet.
Gyumolcs, zoldseg, magvak, joghurt, turo, barna keksz stb.
Es rengeteg folyadek, mert az meg teltsegerzetet ad.
Igen idohoz kotott, de igy jo, ahogy irtak !
Csak akkor figyelj, hogy mikor mesz a 12. heten akkor vegyek le a vert a down korra.
Nekem a levelen volt amit a korhazbol kuldtek, onnan vettem.
Gondolom azert, hogy legyen addigra eredmeny. De persze utana sem gond, csak max megegyszer visszahivjak.
Ugy latszik korhaza valogatja!
Wales-be már ideért! :/
(ismerősöm terhes és neki is csak 12. hétre adtak időpontot)
További ajánlott fórumok:
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- 12 hetes terhes vagyok, tegnap óta eszméletlen viszket ott lent szinte már sebesre vakartam, mit tegyek?
- 18 hetes terhes vagyok és vizelet fertőzésem van mit tegyek csak természetesen?
- 20 hetes terhes vagyok rengetegszer begörcsölök! Mit tegyek?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?
- 25. hetes terhes vagyok és ma délelőtt enyhe rózsaszínes folyásom volt, mit tegyek?