20 hetes terhes vagyok rengetegszer begörcsölök! Mit tegyek? (tudásbázis)
Régi ez a fórum, mégis várom a felhördülést.
Igyál konyakot. Természetesen egy nagyon keveset (3 cl).
Köszi!(én írtam a tudásbázis kérdést csak azóta más a nevem)
Azóta azt a magnézium -calcium tablettát szedem amit a nőgyógyász írt fel,és használ.Azóta fele annyit se görcsölök.
Viszont tegnap rémálmom volt,és ébredés után görcsöltem rendesen.Hajnali 1 órakkor vettem be a magnéziumot.
Rájöttem,hogy amit a férjem vett (béres)magnéziumot abban sokkal kevesebb(kicsivel több mint a fele) a magnézium mint a magne b6-ban.
Szóval erre is oda kellett volna figyelnem...
Voltam dokinál ,mondtam is neki.A pipolfent nem írta fel(asszem a fiamnál szedtem).
Írt fel receptre magnéziumot3*1,és ha nem használ irány a kórház.
Eléggé fájdalmas,hogy szinte állandóan görcsölök.
sok sok magne b 6
nekem ezt jav
meg nőgyógyi
Sziasztok!Ez a harmadik terhességem mégis kétségbe vagyok esve!!!!
Nem a méhem görcsöl,hanem a hasam alja szinte állandóan,hol egyik hol másik oldalába áll bele a görcs....Magnéziumot szedek.Az előző terhességeimnél nem görcsöltem ennyit.Még ha csak fekszem akkor is begörcsöl,ha bármit csinálok akkor is!!!
Mondtam a dokinak ,azt mondta,ha a magnézium nem használ irány a kórház ahol infúzióba kapom.
Más is volt így???Szerintem nem a méhem,mert nem keményedik,hanem a hasam aljába áll bele a görcs szinte egyfolytában.
szia!
irány az orvos, kapni fogsz magnéziumot, az rendbehozza. Pihenj sokat, de tényleg!
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- 30 hetes terhes vagyok, rengetegszer vérzik az orrom!Mit tehetnék ellene?