30 hetes terhes vagyok, rengetegszer vérzik az orrom!Mit tehetnék ellene? (tudásbázis)
-C vitamin es valószínű elmulik.Probald ki artani biztos nem art.500mg-ot.napi 1 szemet
-Terhességi tünet is lehet.Az orvos a terhességi vérbőségre hivatkozva, teljesen normális terhességi tünetnek titulálja, de csak akkor, ha a vérnyomás rendben van.(azaz nem magas).
Köszi!
Az Elevitet szedem+ C vitamint is ,mert már hetek óta meg vagyok fázva(elkaptam a fiamtól)
A köhögéstől már kétszer hánytam:(
Tegnap voltam miatta dokinál ,írt fel Semicillint.
Remélem hamar összeszedem magam,mert így marha jó karácsonyom lesz...
A fül-orr-gégészzetre kell elmenni!
Nekem muszáj volt, mert már éjszaka is vérzett!
Köszi a válszokat.
Márta:Neked terhesség alatt írták fel a krémet?
Szebinóra:A kiégetést hol csinálják?
Ha nem hagyja abba kénytelen leszek elmenni.:(
Ezelőtt sose voltam orrvérzős.
Nekem is volt ilyen problémám (nem terhesség alatt)de nekem elégették az eret. Egyáltalán nem fájt, azóta nem vérzik!
Érzéstelenítőt fújnak az orrodba, és elsütik az eret. 3 perc alatt készen vagy.
Érdemes lenne elmenned!
SZIA!
NEKEM ÉVEKKEL EZELÖTT VOLT ILYEN PROBLÉMÁM.
ELMENTEM VELE DOKIHOZ,KAPTAM RÁ KRÉMET.
AZÓTA SEMMI GONDOM AZ ORRVÉRZÉSSEL!
Sziasztok!
Olyanoktól várok tanácsot akiknek szintén sokat vérzik az orra.Mit lehet tenni ellene?Mit csináltok,hogy hamar elálljon stb.
Neekm naponta többször elkezd vérezni,de úgy,hogy mire odaérek a zsepiért már folyik a kezemre,pulcsimra mindenhova.
Van egy elég fájós ér az orromba,kiégetni nem merném,a dokit kérdeztem,de azt mondja nincs olyan krém amivel be lehetne kenni.
További ajánlott fórumok:
- Ha rendes vagyok az "anyósommal" de ő gyűlöl mit tehetnék még?
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Nagyon egyedül vagyok, már nem birom tovább, mit tehetnék?
- Bűntudatom van, nem vagyok jól, mit tehetnék?
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- 20 hetes terhes vagyok rengetegszer begörcsölök! Mit tegyek?