18 hetes terhes vagyok és vizelet fertőzésem van mit tegyek csak természetesen? (tudásbázis)
Hát igen...gondolom,hogy szegényt megijesztette ez a dolog rendesen.
Minden rendben lesz biztosan!!!
Jó egészséget Nekik!:-))
Én sem vagyok prof,csak voltam már terhes egy pár alkalommal,mindig adódott valami,ami miatt aggódni lehet,így aztán sokmindenről tájékozódtam:-)))
Amúgy jót tenne a barátnődnek kamillás ülőfürdő,ha nem nyitott a méhszája még.
Szerinted???
Semmi baj,ilyenkor már kifejlett babáról van szó,ráadásul csak olyan antibiotikumot kapott,ami nem okozhat gondot.
Sokkal rizikósabb lett volna,ha hüvelyi fertőzése van,de még az sem okoz az esetek nagy százalékában súlyos problémát,sőt sokszor semmilyet sem.
Sajnos egyik baratnom neveben irok,mert nagyon szeretnek neki tanacsot adni,de sajnos nincs tapasztalatom.Kb 2 het mulva kell szulnie es most vettek eszre a vizelet fertozest,amire kapot antibiotikumos kezelest.
Szerintetek,lesz a babanak baja ha szedi a gyogyszert?
Ellore is koszonok minden valaszt!
Szedd végig semmi gond nem lesz tőle.
Viszont ha nem múlik el felszálló úton komoly gyulladásokat okozhat,koraszülést és egyéb vackokat tud csinálni.Ne kockáztass,nekem is volt és pont igy 17-18 hetesen.
Csinálj kamilla teás ülőfürdőt és abba ülj bele legalább alkalmanként 10 percre.Nekem ezt tanácsolta a dokim amikor nekem volt ilyen gondom és tényleg igyál sokat és menj minél többet pisilni még akkor is ha nagyon fáj.
Én a gyógyteákkal most igen óvatosan bánnék a helyedben,mert azok közül nem mindegyiket lehet állapotosan inni,mert akár még a szülést is beindíthatja,tehát azt csak akkor ha alaposan utána jártál.
További ajánlott fórumok:
- Lett már valaki terhes természetgyógyász segítségével?
- Szeretnék a terhesség előtt méregteleníteni, és természetes alapú vitaminokat szedni. Ki mit próbált ki? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Volt már valakinek terhesség alatt cukor a vizeletében?
- Kb. 5-6 hetes terhessegnel cukor a vizeletben. Mire kell vigyazni?
- A terhességre veszélyes fertőzések
- 3napos késésnél nappali vizelet is kimutatja a terhességet?