Lett már valaki terhes természetgyógyász segítségével? (beszélgetés)
Szia
Hol van ez a doki?
Két lombikon vagyok túl és három kezelésen. Az elsőnél nem volt petesejt. Aztán szép embriók lettek de max 3 kezelésenként, nem tapadtak meg. Szerintem azért, mert nem is néztek hormonszintet, és nekem azzal mindig is gond volt... Ennyit az orvosokról!!
Nem zárom ki a gyógyszeres kezelést, még adok magamnak fél-év évet, hogy összejön-e spontán, aztán talán belevágok, de nem a Kaáliban...
Sajna a mozgással nekem is gondok vannak...
Ezek szerint Te is túl vagy már 1 lombikon! Tervezel a közeljövőben, vagy teljes egészében kizárod a gyógyszeres kezelést?
Érdekeljenek is!! :D
Idén májusban vettem részt tanfolyamon, azóta csinálom kisebb-nagyobb kihagyásokkal. És mivel még lehet tartanak nálam a mesterséges hormonok hatásai (volt beültetésem idén+a ciklus leállító szuri) így lehet még nem is annyira hatásos a torna. De pont tegnap tornáztam és éreztem a petefészkeimet közben. Simán könyvből nekem nem ment volna. Még így is torna közben előttem van a könyv, hogy tudjam mi után mi következik. De pl nyáron a nagy melegben nem mindig csináltam és hát.. nem vagyok soxor ráhangolódva a mozgásra...
Értem!
Az Avivát magadtól sajátítottad el, vagy tanfolyamon vettél részt?
Engem is kezdenek érdekelni az alternatív gyógymódok...
Én itt vagyok :)
Pusztai Zoltánhoz járok itt Pesten, nem tudom ismered-e... Endometriózissal küszködöm, de mára szinte teljesen elmúlt. Kenek természetes progeszteron krémet, ő ajánlotta a barátcserje kapszulát, Spirulina algát és a Dhia-t az alacsony AMH-ra. November végén megyek ismét hormonvérvételre, hogy változott-e a helyzet ha addig nem leszek babás... Amúgy járok még shiatsu masszázsra és avivázok is...
Érdemes erre is odafigyelni!!!!!!
A coeliakiában szenvedő felnőttek felénél nem jelentkeznek a klasszikus emésztőrendszeri tünetek, a puffadás és a hasmenés. Kell-e szűrni azokat a nőket, akiknek meddősége más okkal nem magyarázható? A coeliakia egyéb szülészeti-nőgyógyászati szövődményei közé tartozik a vetélés, a vashiányos vérszegénység és a méhen belüli magzati retardáció.
Csökkent fogamzóképesség, vetélés, kis születési súlyú újszülöttek. Csak három ok, amiért érdemes arra gondolni, hogy az asszony coeliakiában szenvedhet, különösen akkor, ha gyomor-bélrendszeri tünetek is mutatkoznak. Ez az alattomos autoimmun betegség könnyen becsaphatja az orvost. Tudni kell, hogy az érintettek nem ehetnek búzából, árpából vagy rozsból készült ételeket. A kórkép jellegzetessége a vékonybél-nyálkahártya felszívódási zavarokhoz és tápanyaghiányhoz vezető gyulladásos károsodása, amelyet a táplálékban található glutének okoznak. Meglepő, de ebben a genetikailag fogékony személyeknél kialakuló, gyógyíthatatlan betegségben szenvedő felnőttek felénél nincsenek klasszikus emésztőrendszeri tünetek. Esetükben a kórkép osteoporosis vagy meddőség képében nyilvánulhat meg. Ráadásul a betegség sokkal gyakoribb, mint azt korábban gondolták.
Igen, akupunktúrával kezelt a természetgyógyász.
Azóta már a második inszemináción vagyunk túl. Egyetértett velem, hogy 35 évesen nem lehet a csodára várni, viszont a hormonok mellet nem tud kezelni, ezért megváltunk egymástól egy időre.
De ha most nem jön össze a baba, akkor újra felkeresem, úgyis pihenőt kell tartanunk majd....
Minden héten megyek 1x.
Mikor a 17. napon megjött, azóta erősebb adag kezelést kapok. Azt mondta, szükséges.
Utolsó alkalommal megkérdeztem, hogy kb mikorra várható eredmény? Hát jót mulatott rajtam. Azt mondta, hogy az a baj, hogy még a nulla szinten sem tartunk, ahonnan el lehetne indulni valamerre. Úgyhogy várakozunk.
ok. Szerdán megyek megint.
Azért szorítok, hogy sikerüljön!
Köszi jimm fogok privit írni!!! :)
ja és van nekem is jópár ismerősöm, aki spontán esett teherbe endóval...
Grancha!! AZ én esetemben sajnos siettetni kellene a teherbeesést az endo miatt. Sajnos az idővel fogynak az esélyeim, és egyébként a teherbeesés a legjobb gyógyir az endora. Amugy van már egy négyéves lányom aki elsőre sikerült :). Két éves volt mikor jött az endo :(((
s700 ismerem a PCOS-t is. hogy kezela term.gyógyász??? akupunktúra?? vagy???
Hello,
Nekem az a tapasztalatom, hogy néha túlságosan sietteti az ember a várandósságot. Egyszer csak elhatározza, hogy kell egy gyerek, és ha nem jön össze hónapokon vagy éveken keresztül, akkor persze kipróbál mindent, amit csak lehet. Ez természetes is valahol, de asztrológusként és kismamaként állítom, hogy van, amikor csak az idő oldja meg a dolgokat. (a magam terhességére 2-3 évet vártam), de van olyan ismerősöm aki 9-et. Szóval a sok módszer lehet hogy üdvözítő, de lehet, hogy nem.
jimm!
Nekem endometriozisom van. babát szeretnénk, de másfél éve nem jön össze. sok mindent javasoltak: barátcserje, multimaca, ginseng+royal jelly, Evitamin, folsav, megfelelő teák. A fitohormonok mennyire zavarhatják meg a hormonháztartást???Mint leendő természetgyógyászt kérdezlek, tudnál pár jótanácsot adni??előre is köszi
Engem még "csak" inszemre küldtek, de én is inkább a természetes utat választom.
Csak azt bánom, hogy ennyi ideig vártam. Már régebben is mondta az ismerősöm, hogy menjek a természetgyógyászhoz, de nem hallgattam rá, nem eléggé hittem benne. Az orvosok segítettek, hogy neki jobban higgyek!
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Szeretnék a terhesség előtt méregteleníteni, és természetes alapú vitaminokat szedni. Ki mit próbált ki? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
- Mitől lett ilyen a melbimbóudvarom? Vagy ez a ciklus másodikfelében természetes?
- 40 felett piheszőrök az arcon! Kinek van tapasztalata? Segítséget kérek szépen!
- 18 hetes terhes vagyok és vizelet fertőzésem van mit tegyek csak természetesen?
- Sziasztok.szeretném a segítségeteket kérni.a kisfiam 2009.05.28.án szülés előtt betegállományban voltam mert veszélyeztettet terhes voltam