Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Misoshirú /Japán/ recept

Misoshirú /Japán/ recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Misoshirú /Japán/ hozzávalói:
6 személyre:

1,5 L csirke vagy hal alaplé
18 gyöngyhagyma
1 julienne-re szeletelt póréhagyma
1 kockára vágott fehérrépa
500 ml bambuszrügyek
250 ml kockára vágott kemény szójatúró (tofu)
170 gr szárított,reszelt tonhal


A Misoshirú /Japán/ elkészítési módja:
A lét egy nagy fazékba öntjük. Hozzáadjuk a hagymát,póréhagymát,fehérrépát, felforraljuk. Addig főzzük amíg a répa meg nem fő. Hozzáadjuk a bambuszt, tofut és a tonhalat. 5 percig főzzük. Nagyon forrón tálaljuk. Jó étvágyat!

Szárított tonhal a keleti élelmiszerboltokban kapható!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A misoshirú /japán/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook