Milyen típusú mosógépet vegyek? (tudásbázis)
Ma megvettük a mosógépet,Zanussi mellett döntöttünk!
Köszönöm Mindenkinek a tanácsát!
Úgy igaz,ahogy írod,mert ezt én is tapasztaltam.
Köszönöm,hogy megírtad a véleményed,tényleg arra voltam kíváncsi,ki mit tapasztalt,kinek mi a véleménye.
Nekem elöltöltős AEG van, én úgy oldottam meg, mivel mi is sokan vagyunk (5-en és moshatós pelust használok a legkisebbnek), hogy direkt a nagy kapacitásút vettem, a régi AEG-m több mint 12évig bírta (aztán megdöglött szegény) ezért nem akartam márkát váltani sehogysem, és meg vagyok elégedve ezzel az újjal, 7kg ruha belefér és van féladag is, én heti 4-5 adagot mosok most plusz féladag pelusokat, és nincs napi 2 adag sosem, a régibe meg már alig fértek el a cuccaink.
Ettől függetlenül moshatok kis adagot is, mert van rajta 20 perces program 3kiló ruhára vagy 1,5 kg-os kényesekre stb. De jó, hogy pl beletehetek több garnitúra ágyneműt is, ha kell, nem kell ágyneműnként 1 adagot csinálni:)
Ezt azért a pénztárcád is meghatározza ...
Az elöltöltőst azért nem szokták javasolni, mert a dob csak az egyik oldalán van felfüggesztve és ez azért - ha nem minőségi anyagból készült a tengely és a csapágy - valóban probléma.
Vannak "sokszázezerért" is gépek amelyek azért ha utánaszámolunk nem is olyan drágák mivel többszörös élettartamuk van egy olcsóbb gépénél.
Mi egy akció során tettünk szert egy 405 ezer forintosra 260-ért (MIELE "egy életre tervezve"). A feleségem talán jobban szereti mint engem ....
Ha állt, lehet, hogy nem, m használat után, ahogy felnyitod, a tetejéről visszacsurgó víz, oldalt megeszi....lehet nem minden fajtánál, de a Wirhpool-nál tuti.
Kinek mi jön be! Kérdezték a véleményemet, én pedig elmondtam!
Nem érthet egyet mindenki mindenkivel! :)
Mi rozsdásodna a felültöltősön?
Nekem a 20 éves energoluxom nem rozsdás, pedig 6 évet a pincében töltött.
És az indesit nem rossz. Nekem a samsung előtt olyanom volt és meg voltam vele elégedve.
Sajnos 5 évesen elromlott.
Én eleve nem felültöltőset javasolnék, a rozsdásodás miatt, de ha te olyat szeretnél....
Anno, mikor mi vettük, a párom hozzáértő barátja azt mondta, mindegy, csak ne Indesit.et.
Nekünk elöltöltős van, Zanussi és annyira meg vagyok vele elégedve, h most sem vennék mást!!! 5. éve megy és még nem volt semmi baja.
Szerintem meg nem jó márka a samsung bár nekem is az van. Még nincs 2 éves és 4x kellett szerelőt hívni.
Én soha többet nem vennék ezt.
Siemens a legjobb!!!!!!!!!!
Amit TILOS: whirlpool (mosógépszerelő, eladó, magánember egyaránt állítja, hogy nagyon gyenge).
Hamar tönkremegy.
További ajánlott fórumok:
- Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent?
- Milyen típusú hajvágógépet vegyek itthoni használatra, ami jó is és nem túl drága?
- Szárítógépből milyet vegyek. Mosó/szárítót vagy külön mosógépet és külön szárítót?
- Milyen típusú, keskeny (nem 60x60) mosógépet javasoltok, ami nem romlik el egyhamar?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek...?